Thursday, 28 March, 2024

Μετακίνηση- βόμβα! Η Λαμπίρη πάει απέναντι από τη Μενεγάκη

Όλα αυτά τα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη είναι στο καθημερινό έχει κληθεί να αντιμετωπίσει ένα πλήθος παρουσιαστών που επιστράτευαν πάντα οι απέναντι για να τη «χτυπήσουν» στα νούμερα τηλεθέασης.

Αφού μετακινήθηκε στη μεσημεριανή ζώνη, πρώτα η Ελεονώρα Μελέτη, μετά η Τατιάνα Στεφανίδου και φέτος η Ναταλία Γερμανού ήταν οι αντίπαλοι που περιμέναμε με ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τα νούμερα τηλεθέασης.

Σε όλες τις περιπτώσεις η Ελένη αναδείχθηκε νικήτρια στους πίνακες της Nielsen και τώρα το Epsilon ετοιμάζεται να ρίξει το βαρύ του πυροβολικό στη μεσημεριανή ζώνη από το φθινόπωρο.

Σύμφωνα με τη Νάνσυ Νικολαΐδου, η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία εδώ και δύο χρόνια έδινε καθημερινά το «παρών» στην πολύ πρωινή ζώνη, ετοιμάζεται να ξαναχτυπήσει μεσημέρι με εκπομπή αλά Superstar!

Στη στήλη της στο ΤV Έθνος διαβάζουμε:

Μεσημεριανή γίνεται από Σεπτέμβρη η Χριστίνα Λαμπίρη. Η παρουσιάστρια συζητά με το Epsilon για να αναλάβει δράση στη ζώνη 1 με 4, με όπλο της το gossip!

Η Χριστίνα γνωρίζει πώς να δίνει τις μάχες της και να τις κερδίζει, χωρίς να ξεχνά και τους καλούς της τρόπους. Άλλωστε, δύο φορές που χρειάστηκε να βγει στη θέση της Ναταλίας στο «Namaste», πρέπει η Ελένη Μενεγάκη να έπαθε έναν πανικό, μια και ένιωσε την ανάσα του Epsilon πίσω της

womenonly.gr
Μετακίνηση- βόμβα! Η Λαμπίρη πάει απέναντι από τη Μενεγάκη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου