Thursday, 28 March, 2024

Μουτσινάς-Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και την αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα Espresso.

Η πολύχρονη φιλία του παρουσιαστή της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι” και η συνάδελφός του φαίνεται πως προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, ο Νίκος και η Μαίρη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο κατατέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής ζώνης στον ΣΚΑΙ.
Η κίνηση αυτή των πιο δημοφιλών προσώπων της σόουμπιζ εγείρει ερωτήματα, αφού η φιλία τους δεν έλαβε ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Είναι κολλητοί και το έχουν δηλώσει πολλάκις τόσο σε συνέντευξεις τους, όσο και σε αναρτήσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς τα social media.
Επιπλέον, όλο το διάστημα που η Μαίρη βρισκόταν σε σχέση με το τελευταίο την σύντροφο, τον ηθοποιό Αιμιλιάνο Σταματάκη, είχε ενταχθεί και εκείνος το στενό πυρήνα της παρέας των δύο παρουσιαστών, στον οποίο ανήκουν επίσης η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο youtuber Φίλιππος Ιωάννου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το σενάριο που φαντάζει πιθανό έχει να κάνει με την διαδικασία υιοθεσίας παιδιού που έχει ξεκινήσει ο Νίκος Μουτσινάς. Ήταν Δεκέμβριος του 2019, όταν ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ παραδέχτηκε δημοσίως, σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO, πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς σχετικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία μονογονεϊκή οικογένεια, πόσω μάλιστα ενός άντρα.
«Προφανώς το υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο. Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα» είχε πει τότε και δεν έμεινε στα λόγια.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ωστόσο, ο παρουσιαστής έκανε γνωστό στον Άρη Καβατζίκη ότι έχει σταματήσει η διαδικασία της υιοθεσίας λόγω της πανδημίας: «Δεν προχωράει πολύ λόγω της συνθήκης, παιδιά. Θα το προχωρήσω κάποια στιγμή. Θα το μάθετε. Θα κάνω post» είχε πει χαρακτηριστικά.
Πηγή: TLIFE

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου