Thursday, 28 March, 2024

Μπραντ Πιτ – Αντζελίνα Τζολί: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ του διαζυγίου

Ενώ συνεχίζεται η μάχη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί για την κηδεμονία των παιδιών

η νομική ομάδα του σουπερστάρ κατηγορεί την ηθοποιό ότι δημιουργεί εμπόδια για να παρατείνει την υπόθεση. Η Τζολί ζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα να αντικατασταθεί ο ιδιωτικός δικαστής που επιβλέπει την υπόθεση διαζυγίου λόγω ανεπαρκών γνωστοποιήσεων των επιχειρηματικών του σχέσεων με έναν από τους δικηγόρους του Πιτ. Σε δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το USA TODAY, οι δικηγόροι του Πιτ απέρριψαν το αίτημα της Τζολί να αντικατασταθεί ο δικαστής Τζον Ούντερκερκ, που έχει συνεργαστεί με το πρώην ζεύγος αρκετές φορές στο παρελθόν, περιλαμβανομένης και της τέλεσης του γάμου τους το 2014, δύο μήνες πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη δίκη για την κηδεμονία. “Σε αυτό το πλαίσιο, η ξαφνική καταγγελία της Τζολί για δικαστική μεροληψία δείχνει κακή πίστη και απελπισία, για να μην αναφέρουμε την απρόσεκτη παράβλεψη των διαδικαστικών κανόνων που αποσκοπεί στο να εξαλείψει τους νόμιμους δικαστικούς αξιωματούχους”, ανέφερε η νομική ομάδα του Πιτ στην ανακοίνωσή της, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι η Τζολί είχε ενημερωθεί για το γεγονός εγκαίρως, ενώ το αίτημά της χαρακτηρίζεται ως “ελαφρώς κεκαλυμμένη απόπειρα… να καθυστερήσει η εκδίκαση των μακροχρόνια εκκρεμών ζητημάτων επιμέλειας σε αυτήν την υπόθεση”.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους του Πιτ, ο συγκεκριμένος δικαστής έχει ακολουθήσει “όλες τις τυπικές, ηθικές πρακτικές και τους κανόνες” και “έχει επανειλημμένα αποκαλύψει όλες τις πληροφορίες για τις οποίες η Τζολί προσποιείται τώρα την έκπληκτη”.

Ο Πιτ και η Τζολί κηρύχθηκαν διαζευγμένοι, και το “Πιτ” αφαιρέθηκε από το όνομά της τον Απρίλιο του 2019. Ωστόσο ζητήματα όπως τα οικονομικά και η επιμέλεια των παιδιών έχουν παραμείνει.Επειδή τα περισσότερα έγγραφα παραμένουν σφραγισμένα, δεν είναι ξεκάθαρο ποια ζητήματα παραμένουν σε εκκρεμότητα, αλλά η Τζολί σε έγγραφα που κατέθεσε το 2018 υποστήριζε ότι ο Πιτ δεν πλήρωνε αρκετά χρήματα για τη διατροφή των παιδιών, με τους δικηγόρους του να την κατηγορούν ότι προσπαθούσε να χειραγωγήσει την κάλυψη του Τύπου στο θέμα του διαζυγίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου