Friday, 19 April, 2024

Μπραντ Πιτ: Μoιράζει τρόφιμα σε άπορους στο Λος Άντζελες

Διακριτικά και χωρίς να επιδιώκει τη δημοσιότητα, ο Μπραντ Πιτ, πρόσφερε επί ώρες εθελοντική εργασία στο Λος Άντζελες, μοιράζοντας τρόφιμα σε άπορους.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τον ηθοποιό να συμμετέχει στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες σε γειτονιά της πόλης. Φορώντας μάσκα στο πρόσωπο ο Πιτ κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.
«Ήταν αφοσιωμένος σ’ αυτό που έκανε, το έβλεπες ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιέφερε να εμφανιστεί εκεί και να κάνει επίδειξη», είπε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα Daily Mail.
«Φορούσε γάντια και μετείχε στην προσπάθεια όσο και οι υπόλοιποι και μάλλον περισσότερο. Μετείχε με όλη του την καρδιά, του βγάζω το καπέλο. Φαινόταν να είναι ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, αυτός που δεν μπορούμε να δούμε ποτέ», πρόσθεσε.
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 56χρονος ηθοποιός εργάστηκε ακούραστα επί τρεις με τέσσερις ώρες, κάνοντας από ένα μικρό διάλειμμα ανά μια ώρα για ένα τσιγάρο.
«Μετέφερε περισσότερες κούτες από οποιονδήποτε άλλον, μετέφερε έξι μαζί με το καροτσάκι του κάθε φορά», κατέληξε η πηγή. Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι μόνον όταν είχαν αποχωρήσει όλοι οι άποροι από την ουρά ο Πιτ έβγαλε τη μάσκα του για να συνομιλήσει με τους άλλους εθελοντές στην καρότσα ενός φορτηγού.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου