Thursday, 28 March, 2024

Νάντια Μπουλέ: Το θέμα με την υγεία της που άλλαξε τη ζωή της

Στα 33 της χρόνια, η Νάντια Μπουλέ είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με την εικόνα της
«Αρχικά με ενδιαφέρει η εικόνα μου γιατί καλύπτει ένα μέρος της ματαιοδοξίας μου, αλλά επίσης είναι και ένα κομμάτι της δουλειάς μου. Θέλω να είμαι ωραία στα δικά μου μάτια για να νιώθω καλά. Ποτέ, όμως, δεν έκανα υστερίες για να έχω τέλειο σώμα ή πρόσωπο. Ξέρω τα αδύναμα σημεία μου, φροντίζοντας παράλληλα να τα καλύπτω και να αναδεικνύω τα δυνατά».
Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, η γνώμη της είναι ξεκάθαρη. «Είμαι υπέρ, χωρίς να γίνονται υπερβολές. Έχει συμβεί να δω γυναίκα ύστερα από αισθητική επέμβαση που έκανε στα χείλη της και να μην την αναγνωρίσω. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή σε όλες τις αισθητικές αλλαγές που αν την ξεπεράσεις, ξεφεύγεις από το φυσιολογικό και το αποτέλεσμα φαίνεται κάπως πειραγμένο. Αυτό δεν μου αρέσει».
Εδώ και χρόνια, εκτός από την εμφάνιση, προσέχει και τη διατροφή της, και αυτή η αγάπη της για έναν υγιεινό τρόπο ζωής ήταν η αφορμή να δημιουργήσει το δικό της brand με βιολογικά προϊόντα. Όλα αυτά ξεκίνησαν ύστερα από ένα θέμα που είχε με την υγεία της. «Πριν από πέντε χρόνια περίπου, αισθάνθηκα πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το μεταβολισμό μου. Είχα πρηξίματα και ενοχλήσεις στο στομάχι. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω μια εξέταση καμπύλης ζαχάρου που έδειξε πως είχα προδιάθεση για ζάχαρο. Ήταν κάτι που με ανησύχησε πολύ γιατί ο παππούς μου είχε τυφλωθεί εξαιτίας του ζαχάρου. Ενημερώθηκα, έμαθα ποια είναι η σωστή πρόληψη κι αποφάσισα να αλλάξω ορισμένα πράγματα στη διατροφή μου ώστε να προστατέψω τον εαυτό μου. Έκανα μια ποιοτική αναζήτηση που με οδήγησε στα βιολογικά προϊόντα. Τότε διαπίστωσα πως υπάρχουν μικροί και μεσαίοι Έλληνες παραγωγοί που έχουν εξαιρετικά βιολογικά προϊόντα. Όλο αυτά ήταν και η αφορμή να συνεργαστώ μαζί τους και να δημιουργήσω το e-shop wellb.gr, αλλά και μια σειρά προϊόντων με τη δική μου ετικέτα, B by Nadia Boule. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι εκτός του καλλιτεχνικού χώρου και είμαι ενθουσιασμένη. Το ξεκίνησα από το μηδέν με πολλή αγάπη και το έχτισα όπως το ήθελα». Όλα στη ζωή της κυλούν όμορφα, εκείνη λάμπει και το βλέμμα της σε πλημμυρίζει κύματα θετικής ενέργειας. Αυτά τα Χριστούγεννα μάλλον θα είναι από τα ωραιότερα της ζωής της. «Μακάρι η ευχή σου να γίνει πραγματικότητα. Ενώ αγαπώ τα Χριστούγεννα, έχει τύχει τα προηγούμενα χρόνια να μου προκύψουν προσωπικές αναποδιές. Από το στόμα σου, λοιπόν, και στου Θεού τ’ αυτί!».
People

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου