Friday, 19 April, 2024

Ξέσπασε η Ελένη Μενεγάκη: «Απορώ πώς τα γράφουν! Δεν έχω καμία σχέση…»! Τι συνέβη;

H Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε για όσα γράφονται 
και  βγήκε εκτός εαυτού όταν διάβασε ένα μήνυμα μιας διαδικτυακής της φίλης στο instagram! Τι συνέβη ακριβώς;

Έγινε έξαλλη όταν ενημερώθηκε από διαδικτυακή φίλη της και τηλεθεάτρια ότι χρησιμοποιούν το όνομά της!

Και μπορεί να μην έχει απαντήσει ακόμα για τα όσα γράφονται για το τηλεοπτικό της μέλλον, απάντησε όμως στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όταν είδε ότι εμπλέκουν το όνομά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει η ίδια!

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με τον Alpha για την επόμενη σεζόν! Η Ελένη θα αποχωρήσει από το σταθμό της Κάντζας στο τέλος της σεζόν και δεν θα συνεχίσει σε κάποιο άλλο κανάλι, καθώς η ίδια θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Μετά την αποχώρησή της από τον Alpha, θα φύγει τον Οκτώβριο για την Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο. Η παρουσιάστρια σχεδιάζει ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη τον Οκτώβρη και όταν θα επιστρέψει θα δει τι θα κάνει σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται! Η ίδια βέβαια δεν έχει απαντήσει σε κανένα δημοσίευμα για το τηλεοπτικό της μέλλον!

Τι συνέβη λοιπόν και η Ελένη ξέσπασε διαβάζοντας ένα μήνυμα στο instagram της; Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια υπογράμμισε: «Απορώ πως τα γράφουν! Δεν έχω καμία σχέση…»!
Μία φίλη της της έγραψε: «Ελένη στο ίνσταγκραμ υπάρχει μία διαφήμιση ότι παίρνεις ένα χάπι το Keto diet για αδυνάτισμα είναι αληθινό»; Και η Ελένη δεν γνώριζε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και όταν το ενημερώθηκε όπως ήταν λογικό ξέσπασε…

gossip

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου