Friday, 29 March, 2024

«Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις»: Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του την ημέρα των γενεθλίων του.

Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη στους οικείους του αλλά και σε πολλούς ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τη συμμετοχή του στo ριάλιτι Power of love.

Σήμερα 31/5, η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου συγκινεί με την ανάρτησή της για τα γενέθλια που θα γιόρταζε ο γιος της. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες του, με τα λόγια της να είναι σπαρακτικά.

Συγκινεί η ανάρτηση της μητέρας του Πάνου Ζάρλα 4 χρόνια μετά τον θάνατό του

«Ξημέρωμα θέλησες να έρθεις, ξημέρωμα να φύγεις. Πόσο με γέμισες χαρά, πόσο μεγάλο πόνο… Χρόνια πολλά παραδεισένια αγόρι μου», έγραψε χαρακτηριστικά μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Πάνο Ζάρλα: «Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό παιδί»

«Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό παιδί. Και δυστυχώς εκείνη την ημέρα ήμουν και εγώ 10 μέτρα πιο κάτω, γιατί είχα πάθει αντίστοιχο ατύχημα. Είχε σκάσει το λάστιχό μου και περίμενα την οδική βοήθεια. Και μέσα σε λίγα λεπτά άκουσα τόσες πολλές σειρήνες.

Περίμενα μια ώρα να έρθουν να με πάρουν και σταματάει ένας άνθρωπος και μου λέει “δεν καταλαβαίνεις τι έχει συμβεί με ένα παιδί νέο που έχει διαμελιστεί και προσπαθούμε να το μαζέψουμε”. Και την επόμενη μέρα όταν πήγα να δώσω στοιχεία, μου είπε ότι έχει πάει σε πολλά τέτοια περιστατικά και ήταν πολύ αποκρουστικό το θέαμα. Ήταν εξαίρετο παιδί», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου