Friday, 29 March, 2024

Οριστικό! Χωρίζει η Κιμ Καρντάσιαν – Έβγαλε τη βέρα της!

Όλο και φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για την Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ και τον Κάνιε Γουέστ με τη Sun να γίνεται η τελευταία εφημερίδα που

επικαλούμενη το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, γράφει ότι το οριστικό τέλος έχει πλέον επέλθει.

Όπως αναφέρει μάλιστα η τηλεπερσόνα φέρεται να απαγόρευσε στο σύζυγό της να παραβρεθεί στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που κάνει κάθε χρόνο η μητέρα της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Εκεί η Κιμ Καραντάσιαν φαινόταν για πρώτη φορά χαλαρή μετά το τραγικό περιστατικό στο Παρίσι όπου έπεσε θύμα ληστείας. Λαμπερή, μαγνήτισε τα βλέμματα, λάνσαρε για πρώτη φορά ένα σκουλαρίκι στα χείλη, ενώ εμφανίστηκε χωρίς τη βέρα της κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τη φωτογραφία που ανέβασε με την αδερφή της Κόρτνεϊ.

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής, που το περασμένο διάστημα κατέρρευσε έπειτα από νευρικό κλονισμό, φέρεται να παράκουσε τις εντολές της γυναίκας του και αφού πήγε σινεμά με τους φίλους του, τελικά βρέθηκε στο πάρτι με τον ρόλο του να είναι καθαρά… διακοσμητικός, Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, πλέον μιλάει ελάχιστα ο ένας στον άλλο. «Ο γάμος της Κιμ και του Κάνιε έχει τελειώσει. Είναι δυσοίωνο», τόνισαν.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι την Παρασκευή, οι δυο τους πήγαν μαζί με τη Νορθ να δει τον Καρυοθραύστη αλλά δεν μίλησαν καθόλου μεταξύ τους. Όπως σημειώνουν επίσης ο Κάνιε πέρασε το πρωί των Χριστουγέννων στο σπίτι της πεθεράς του λόγω των παιδιών και μόνο.

Sun

Οριστικό! Χωρίζει η Κιμ Καρντάσιαν – Έβγαλε τη βέρα της!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου