Friday, 29 March, 2024

Ούτε άνοια, ούτε Αλτσχάιμερ, όπως είπε η Ηλιάδη! Πώς είναι η Καίτη Γκρέυ στα 98 της

Μυστήριο καλύπτει την κατάσταση υγείας που βρίσκεται η Καίτη Γκρέυ, η οποία εδώ και χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν εδώ και λίγες ώρες οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη, η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στη θρυλική γιαγιά της, την Καίτη Γκρέυ. Η τραγουδίστρια ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έχει πάρα πολύ καιρό να τη δει και πως πλέον δεν αναγνωρίζει κανέναν.
«Έχω να δω αρκετό καιρό την γιαγιά μου. Είναι σε κατάσταση που δεν καταλαβαίνει ποιον βλέπει και δεν θυμάται. Κάποια στιγμή είπαν στη γιαγιά μου για τον θάνατο του πατέρα μου αλλά δεν ξέρω αν το έχει καταλάβει. Πριν πολλά χρόνια, που ήταν καλά η γιαγιά μου, είχα πάρει τους γιους μου και πήγαμε να την δούμε. Τώρα βρίσκεται σε προχωρημένη άνοια», τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.
Το TLIFE εξασφάλισε ένα βίντεο από την επίσκεψη του πνευματικού της στο σπίτι της, όπου βλέπουμε την Καίτη Γκρέυ μετά από καιρό!
Όπως θα δείτε, η σπουδαία τραγουδίστρια ερμηνεύει μαζί με τον πνευματικό της μία από τις μεγάλες της επιτυχίες.
Μάλιστα, πριν λίγες ώρες ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας δημοσίευσε φωτογραφία της σπουδαίας τραγουδίστριας, τονίζοντας πως η Καίτη Γκρέυ δεν πάσχει από άνοια και έχει πλήρη διαύγεια.
«Εδώ και χρόνια ο πατέρας Κύριλλος μου ζητούσε να δει την Καίτη Γκρέυ. Σήμερα λοιπόν, πήγαμε, κοινωνήσαμε και βγάλαμε μια αναμνηστική φώτο. Η Καιταρα, όχι απλά έχει διαύγεια, αλλά θυμάται καθετί από την ιστορία της. Μην ακούτε αυτά που λένε. Λέει η Καιταρα του πατέρα Κυριλου: δεν νομίζω ότι έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο σαν τον Νικολακη μου. Ειναι ο θετός μου γιος. Και για μένα είσαι δεύτερη μάνα μου, Καιτούλα»! έγραψε ο δημοσιογράφος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου