Saturday, 20 April, 2024

Ο Βασιλιάς Κάρολος χαιρέτησε τα πλήθη που μένουν σε σκηνές για την στέψη του, έξω από παλάτι

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την ιστορική στέψη του βασιλιά Καρόλου και όλα είναι έτοιμα στη Βρετανία για την ιστορική τελετή.

Το Λονδίνο έχει πλημμυρίσει με χιλιάδες κόσμου, ενώ η βασιλική οικογένεια κάνει τις τελευταίες πρόβες και υποδέχεται πολιτικούς και «γαλαζοαίματους» από όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, σήμερα το μεσημέρι ο βασιλιάς Κάρολος μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ περπάτησαν έξω από το Μπάκιγχαμ και χαιρέτησαν τον κόσμο που έχει κατασκηνώσει έξω από τα ανάκτορα, προκειμένου να δουν από κοντά τη μεγαλοπρεπή τελετή.

Οι ίδιοι αντάλλαξαν χειραψίες και χαμόγελα με τον κόσμο, ενώ άλλοι επευφημούσαν τον Κάρολο φωνάζοντας «Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά».

«Δεν κοιμάστε και πολύ εδώ πέρα, όπως μαθαίνω», είπε ο Ουίλιαμ σε μια γυναίκα, αναφερόμενος στον κόσμο που ζει σε σκηνές και έχει ήδη δημιουργήσει μια γιορτινή ατμόσφαιρα, παρά τη σφοδρή βροχόπτωση. «Ελπίζω να μην βρέχεστε», πρόσθεσε ο ίδιος. Τέλος, ο βασιλιάς και ο γιος του, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Κέιτ, συζήτησαν με πολλούς ανθρώπους και πόζαραν για σέλφι μαζί τους.

Joyous scenes amongst the crowds as The King and the Prince and Princess of Wales undertake an impromptu walkabout #Coronation pic.twitter.com/G25VNr0mFB

— Rebecca English (@RE_DailyMail) May 5, 2023

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου