Thursday, 28 March, 2024

Ο Γιάννης Γρόσης από το Κιλκίς μεγάλος νικητής του X Factor (video)

Οι AC2, ο Γιάννης Γρόσης και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας έδωσαν το 100% στον μεγάλο τελικό για να καταφέρουν να πείσουν το κοινό και να πάρουν την ψήφο του.
Στην πρώτη φάση του X Factor τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο της επιλογής, τον έχουν οι κριτές. O μοναδικός Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman από τις Melisses, του πιο δημοφιλούς και πετυχημένου ελληνικού γκρουπ σήμερα. H δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μοναδική χροιά φωνής και διαχρονικά τραγούδια. Ο μετρ των ερτζιανών, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ένας από τους διασημότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη χώρα μας. O Γιώργος Θεοφάνους, ο μεγαλύτερος σύγχρονος συνθέτης της γενιάς του, που έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες επιτυχίες για κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.
Και αφού περάσαμε από οντισιόν, Chair Challenge και lives, φτάσαμε, μετά από τρεις μήνες και κάτι, στο φινάλε του show.
Με ένα live show – υπερθέαμα στον τελικό του X Factor, το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό που με την ψήφο του έκρινε τον μεγάλο νικητή. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τη σκηνική παρουσία και τις ερμηνείες τους, πείθοντας το τηλεοπτικό κοινό πως έχουν το X Factor, έδωσαν την πιο κρίσιμη μάχη για τη νίκη.
Μετά από 13 αποχωρήσεις, αξέχαστες ερμηνείες, αμέτρητες διαφωνίες και πολλά απρόοπτα φτάσαμε στους τρεις κορυφαίους!
Ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν οι μέντορες που είδαν τους παίκτες τους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ και το “χρυσό” συμβόλαιο με την εταιρεία Panik Records.
Ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους σε αυτό το live έδωσαν αποκλειστικά στο τηλεοπτικό κοινό τον λόγο του τελικού κριτή.
Ο μεγάλος τελικός έφερε και μια σειρά από εκπλήξεις και ανατρεπτικές συναντήσεις. Η Δέσποινα Βανδή, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν μαζί στη σκηνή όπου και τραγούδησαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, σε μια μοναδική μουσική σύμπραξη που απογείωσε τη συναρπαστική βραδιά.
Επίσης, αγαπημένοι παίκτες που γνωρίσαμε μέσα από τα live επέστρεψαν στη σκηνή, ενώ ο Άρης Μακρής είχε ετοιμάσει μία ακόμα έκπληξη!
Στο φινάλε του πρώτου μέρους του τελικό του X Factor, αποχώρησαν οι AC2, οι οποίοι πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Έτσι, στο δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού πέρασαν οι Γιάννης Γρόσης και Δημήτρης Παπατσάκωνας.
Ο Γιάννης Γρόσης, λοιπόν, και ο Δημήτρης Παπατσάκωνας βγήκαν ξανά στη σκηνή με δικές τους επιλογές τραγουδιών και γι’ ακόμα μία φορά μάγεψαν κοινό και κριτές. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η τελευταία ψηφοφορία του κοινού, προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού X Factor.
Τρεις μήνες, λοιπόν, μετά την πρεμιέρα, το X Factor έριξε αυλαία με τον Γιάννη Γρόση από το Κιλκίς να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής. 

Ο σύνδεσμος του βίντεο με την ανακοίνωση του αποτελέσματος:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=EYJirgrsj98

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου