Thursday, 25 April, 2024

Ο κεραυνοβόλος έρωτας του Βοσκόπουλου με την Γκερέκου: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου»!

Η φωνή του «ανεπανάληπτου» Τόλη Βοσκόπουλο σίγησε για πάντα το πρωί της 19ης Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος τον

καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και την οικογένειά του που στεκόταν «βράχος» στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.


Ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοκκινιά με έντεκα αδερφές, γεγονός που τον έκανε να εξυμνεί την γυναικεία φύση μέσα από τα τραγούδια του.
Ο μεγάλος καλλιτέχνης απασχόλησε πολλές φορές τα ΜΜΕ καθώς τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάντα στραμμένα πάνω του αλλά και στις γυναίκες που ερωτεύτηκε. Ο Βοσκόπουλος έκανε δεσμό με την τραγουδίστρια Δούκισσα αλλά και με την αξεπέραστη Ζωή Λάσκαρη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Μαριχουάνα Στοπ».
Ο σπουδαίος τραγουδιστής παντρεύτηκε το 1960 με τη Στέλλα Στρατηγού, ενώ το 1973 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Μαρινέλλα, με την οποία τελικά χώρισε το 1981. Το 1990 παντρεύτηκε την Τζούλια Παπαδημητρίου με την οποία παρέμειναν μαζί για έξι χρόνια. Με την Παπαδημητρίου απέκτησε μια κόρη, τη Χαρά η οποία όπως αποδείχτηκε μετά από δικαστική διαμάχη, δεν ήταν βιολογικό παιδί του αλλά είχε γεννηθεί έπειτα από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άντρα.
Η γυναίκα της ζωής του που έμελλε να είναι δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή, ήταν η Άντζελα Γκερέκου, για την οποία μάλιστα είχε εξομολογηθεί ότι ήταν εκείνη που τον έκανε να «ρίξει άγκυρα».
Η γνωριμία τους έγινε σε νυχτερινό μαγαζί στη Βάρκιζα το 1995 όπου η Άντζελα είχε πάει για να τον ακούσει να τραγουδάει. Εκεί έκλεψε την προσοχή του Τόλη Βοσκόπουλου ο οποίος μόλις την είδε αναφώνησε: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!». Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και μετά από έναν χρόνο παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Κέρκυρας. Κουμπάροι τους ήταν ο Τέρενς Κουίκ και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος. Η Γκερέκου έλαμπε σαν νεράιδα στο εντυπωσιακό δαντελένιο ιβουάρ νυφικό της, ενώ ο γάμος τους έγινε talk of the town.
Μετά από πέντε χρόνια, το ζευγάρι έφερε στον κόσμο την Μαρία Βοσκοπούλου η οποία είναι μοναχοκόρη του μεγάλου ερμηνευτή.
Το ζευγάρι φέτος θα έκλεινε τα 25 χρόνια γάμου.
«Αγαπούσε τη Χαρά που ήταν η κόρη του» λέει η Τζούλια Παπαδημητρίου
Η Τζούλια Παπαδημητρίου, η οποία υπήρξε πρώην σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την απώλειά του.
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και ειδικότερα η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία. Ο «Άρχοντας της πίστας» άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν’ απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε παντρεμένος, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την απώλειά του, μιλώντας στον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό. «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε» υπογράμμισε.
Η Τζούλια Παπαδημητρίου και ο Τόλης Βοσκόπουλος γνωρίστηκαν το 1986 και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους γεννήθηκε η Χαρά. Στη συνέχεια, παντρεύτηκαν σε μια υπέρλαμπρη τελετή. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Πάριος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, επιχειρηματίες, συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Μετά τη λύση του γάμου τους, η επιμέλεια της Χαράς ανατέθηκε στη μητέρα της με απόφαση του Αρείου Πάγου.
Λίγο καιρό αργότερα, ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη και άρχισε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων, σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές, αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου. «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του» πρόσθεσε η Τζούλια Παπαδημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου