Thursday, 18 April, 2024

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και η κόντρα με τον Πέτρο Φιλιππίδη 9 χρόνια μετά

Στις φυλακές της Τρίπολης κρατείται προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως.
Λίγοι θυμούνται πως πριν 9 χρόνια, είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, με αφορμή τις δηλώσεις του δεύτερου σε πρωινή εκπομπή.
Γυρνώντας τον χρόνο πίσω στο 2012, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Πρωινό mou». Εκεί, στην ερώτηση του παρουσιαστή για το ποιους θεωρεί τους τρεις καλύτερους ηθοποιούς στην Ελλάδα, ο ηθοποιός παρέλειψε να αναφέρει τόσο τον Γιάννη Μπέζο, όσο και τον Πέτρο Φιλιππίδη. Μία δήλωση που στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί ένταση στις σχέσεις των δυο ηθοποιών.
Την επομένη, ο Πέτρος Φιλιππίδης φιλοξενήθηκε στην ίδια εκπομπή και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Το θέατρο δεν έχει ηλικίες. Ο Μπουσουλόπουλος έχει παίξει με δύο από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηθοποιούς, τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη». Από τότε, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος σχεδόν εξαφανίστηκε από τον χώρο της υποκριτικής, με πολλούς να εικάζουν πως σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Πέτρος Φιλιππίδης.
Από εκείνη τη στιγμή, οι περισσότερες πόρτες έκλεισαν για τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και αναγκάστηκε να μετακομίσει μόνιμα στην Ρόδο, όπου και άνοιξε ένα εργαστήρι υποκριτικής.
Λίγα χρόνια μετά, ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν είχα καμία πρόταση. Από εκεί και πέρα διάλεξα ένα δρόμο να πάρω και χάθηκα. Έφυγα για Ρόδο. Μετά ξαναήρθα, ξαναέφυγα και άμα δεν είσαι στην πιάτσα λένε “δεν είναι εδώ’”»΄.
Ο ηθοποιός, Άρης Λάσκος, επαναφέρει στο προσκήνιο το περιστατικό ανάμεσα στον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και τον Πέτρο Φιλιππίδη
9 χρόνια αργότερα, η παλιά κόντρα επανήλθε στο προσκήνιο με μία ανάρτηση του ηθοποιού Άρη Λάσκου. «Αποφάσισα να ποστάρω αυτό το βίντεο από το όχι και τόσο μακρινό 2012. Είχε τύχει να το δω τότε ζωντανά και είχε παγώσει το αίμα μου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και συνάδελφος του Πέτρου Μπουσουλόπουλου στη δημοσίευσή του, επαναφέροντας στη μνήμη μας το προβληματικό και όπως φαίνεται αποκαλυπτικό-εν έτει 2021-περιστατικό του 2012.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου