Thursday, 28 March, 2024

Ο Keanu Reeves με τη σύντροφό του, σε σπάνια δημόσια εμφάνιση, στο κόκκινο χαλί

Είναι ο Keanu Reeves ο πιο γλυκός άνθρωπος του Hollywood; Ρητορικό το ερώτημα, στην πραγματικότητα δεν με νοιάζει καμία άλλη άποψη για τον Keanu Reeves

για μένα είναι φάρος καλοσύνης και κανονικότητας στον τρελό πλανήτη του Hollywood. Ίσως γι’ αυτό είμαι εκ προοιμίου πεπεισμένη ότι η σχέση του με την Alexandra Grant είναι ίσως η πιο φυσιολογική σχέση του Hollywood.

Ο Keanu Reeves είναι ένας ηθοποιός που προστατεύει την προσωπική του ζωή από τη δημοσιότητα, όσο μπορεί και όσο γίνεται. Έχοντας ζήσει σημαντικές τραγωδίες σε αυτήν (βλέπε την απώλεια του μωρού του τη δεκαετία του 1990 και τον θάνατο της πρώην συντρόφου του σε τροχαίο έναν χρόνο μετά) δεν τον αδικώ που θέλει να βιώνει τη ζωή του με όσο μεγαλύτερη απλότητα γίνεται και μακριά από το χάος που προκαλεί η έκθεσή της στα αδηφάγα μάτια των media και του κοινού.

Κάπως έτσι όταν έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στο πλευρό της Alexandra Grant το 2019 εκπλαγήκαμε όλοι. Αλλά όχι, ο Keanu Reeves δεν έπαθε κάποια μετάλλαξη και δεν έζησε τη νέα του σχέση με συνεχείς κοσμικές εξόδους και paparazzi θέματα στους δρόμους της πόλης. Ο Keanu Reeves πραγματοποιεί σπάνια δημόσιες εμφανίσεις με τη σύντροφό του και η τελευταία από αυτές πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση 2022 MOCA Gala, που πραγματοποιήθηκε στο Geffen Contemporary στο Μουστείο Μοντέρνας Τέχνης του Λος Άντζελες το Σάββατο 4 Ιουνίου.

Ο 57χρονος Keanu Reeves και η 49χρονη σύντροφός του περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και κοιτάζοντας χαμογελαστοί πότε τον φακό και πότε το έτερό τους ήμισυ στα μάτια. Το ντεμπούτο του ζευγαριού στο κόκκινο χαλί που επιβεβαίωσε τη σχέση τους είχε έρθει και πάλι σε περιβάλλον τέχνης καθώς έγινε σε Gala στο LACMA, τον Νοέμβριο του 2019.

Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant ήταν φίλοι για χρόνια και μάλιστα είχαν συνεργαστεί στα βιβλία Ode To Happiness (2011) και Shadows (2016), για τα οποία εκείνος υπέγραψε το κείμενο κι εκείνη την εικονογράφηση.

Η Jennifer Tilly, που είναι φίλη της Alexandra Grant είχε αποκαλύψει λίγο καιρό αργότερα ότι ο Keanu Reeves και η ζωγράφος ήταν ζευγάρι για πολύ περισσότερο καιρό απ’ όσο οι fans του υποψιαζόμασταν. «Μου είχε πει πριν από 2 χρόνια ή 1,5 χρόνο “Ο Keanu Reeves είναι ο σύντροφός μου” κι εγώ αντέδρασα λέγοντας “Τι; Τι; Τι; Τι;”», είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τον Μάρτιο του 2020 η Alexandra Grant μίλησε για τη σχέση τους και το ξαφνικό ενδιαφέρον του κοινού στο πρόσωπό της στη Vogue. «Νομίζω ότι κάθε άνθρωπος που γνώρισα ποτέ με κάλεσε στο τηλέφωνο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου», είχε εξομολογηθεί η Alexandra Grant. «Αλλά το ερώτημα που με απασχολούσε με όλα αυτά είναι “Πώς μπορεί να είναι ευκαιρία για κάτι καλό;”», πρόσθετε.

Η Alexandra Grant απαντούσε στην ίδια συνέντευξη και στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Keanu Reeves. «Η αγάπη σε κάθε επίπεδο είναι βαθύτατα σημαντική για την ταυτότητά μου», σημείωσε η ζωγράφος. «Δεν πιστεύω ότι η απομόνωση είναι ο σωστός δρόμος. Υπάρχει μία περίοδος απομόνωσης που θέλω να βιώνω ως ζωγράφος, αλλά εκτιμώ βαθιά την εμπειρία του να είσαι σε σχέσεις», πρόσθεσε κι ό,τι κατάλαβες κατάλαβα. Με την ίδια φιλοσοφική διάθεση μίλησε ο Keanu Reeves τον Δεκέμβριο του 2021 στην εκπομπή της Drew Barrymore για την αγάπη. «Αν είσαι εραστής πρέπει να είσαι και μαχητής. Γιατί αν δεν παλεύεις για την αγάπη σου, τότε τι είδους αγάπη έχεις;», αναρωτήθηκε ο Keanu Reeves. Άλλη μία απόδειξη ότι εκείνος και η Alexandra Grant είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου