Friday, 19 April, 2024

Πάνος Νάτσης: Διονυσία Γεωργιάδου «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του»

Η Διονυσία Γεωργιάδου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τον ηθοποιό Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε στις 29 Ιανουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα

και με τον οποίο ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια, λέγοντας πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να φέρει στον κόσμο το παιδί του. «Ήμασταν τρία χρόνια με τον Πάνο Νάτση. Γνωριστήκαμε σε ένα μπαρ μέσω κοινού γνωστού. Απλά κοιταχτήκαμε και μου ζήτησε την επόμενη μέρα να βγούμε. Ήταν τόσο απλό. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μου είχε κάνει πρόταση γάμου», είπε η Διονυσία Γεωργιάδου και συνέχισε λέγοντας: «Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Είχαμε μια αποβολή. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική. Υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο».

Η ίδια, βέβαια, παραδέχεται πως δεν έχει αποφασίσει αν θα φέρει στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση και εξήγησε το λόγο.

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω καν αν έχω το δικαίωμα, γιατί υπογράφεις ένα χαρτί σε περίπτωση θανάτου, στο οποίο επειδή εκείνη την ώρα θεωρείς τελείως απίθανο το σενάριο, δεν θυμάμαι τι υπογράψαμε γιατί όταν το είδαμε, κοροϊδεύαμε», ανέφερε η Διονυσία Γεωργιάδου και συμπλήρωσε ότι «Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σωστό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, το οποίο εξαρχής δεν θα έχει πατέρα και θα φέρει αμέσως ένα πένθος, δηλαδή θα γεννηθεί με μια ιστορία πένθους».

Μάλιστα, εξήγησε ότι «Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι μου συμβαίνει ακόμα, προσπαθώ να είμαι λειτουργική σε όλα μου, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω, δεν έχω επιλογή. Ή ανοίγεις την τρύπα και πέφτεις μέσα ή αποφασίζεις ότι πρέπει να βερεις έναν τρόπο να συνεχίσεις με αυτή τη συνθήκη μέσα σου».

«Φόρεσα αρκετά μαύρα αν και ο Πάνος δεν θα με άφηνε να βάλω μαύρα ρούχα ούτε για μια ημέρα. Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ ένα ποίημα που μου έγραψε την πρώτη φορά που μου έστειλε λουλούδια και έχει την υπογραφή του. Είναι ακριβώς έτσι όπως μου το έγραψε στην κάρτα. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι», κατέληξε η Διονυσία Γεωργιάδου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου