Wednesday, 24 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πέθανε γνωστή instagrammer που είχε καταγράψει τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Λίγες ημέρες πριν το θάνατό της, η infuencer Josi Maria είχε δηλώσει στους φαν της ότι δεν ήθελε να είναι ακόμα μία κοπέλα που πεθαίνει από νευρική ανορεξία.

Δημοφιλής μπλόγκερ που είχε μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτειά της με τη νευρική ανορεξία, πέθανε σε ηλικία 24 ετών έχοντας μείνει επί δύο ολόκληρες μέρες χωρίς φαγητό.
Η Josi Maria από τη Γερμανία είχε λάβει επαίνους επειδή μιλούσε ανοιχτά για τις διατροφικές διαταραχές, αλλά και επειδή δημοσίευε καθημερινά φωτογραφίες από την περιπέτειά της στα social media. 
Η νεαρή γυναίκα είχε αποκαλύψει στους ακόλουθούς της ότι σχεδίαζε να πάει ταξίδι στα Κανάρια Νησιά, ωστόσο η μητέρα της ανακοίνωσε ότι η instagrammer έφυγε από τη ζωή λίγο μετά την πτήση… Σύμφωνα με πληροφορίες η Josi πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων ως αποτέλεσμα της διατροφικής της διαταραχής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της η γνωστή Instagrammer είχε δηλώσει στους φαν της ότι δεν ήθελε να είναι ακόμα μία κοπέλα που πεθαίνει από νευρική ανορεξία. Προσοχή στα πρότυπα και οι γονείς κοντά στα παιδιά, ειδικά στις νέες κοπέλες… 
News247.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου