Thursday, 28 March, 2024

Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης. Οι γυναίκες της ζωής του και τα παιδιά

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Στηβ Κακέτσης σύμφωνα με το znews.gr και με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Μπέζα.

Ο επιχειρηματίας πριν λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την υγεία του. Τελικά, ο ίδιος δεν τα κατάφερε και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι γυναίκες της ζωής του και τα παιδιά

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και είχε αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο “έφυγε” από τη ζωή μέσα σε 36 ώρες.

“Πριν από τον γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο για αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί”, ανέφερε ο επιχειρηματίας. Ο Μάκης Κακέτσης, όπως είναι το όνομα του παιδιού του, είχε σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη όπου διατηρεί το δικό του χρηματιστηριακό γραφείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μια από τις γυναίκες της ζωής του που τον σημάδεψαν ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, ενώ διατηρούσε και για πολλά χρόνια σχέση με την Αννίτα, όπως λέγεται η πρώην σύντροφός του, που δεν έχει σχέση με την ελληνική showbiz.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου