Thursday, 25 April, 2024

Παντρεύεται η πρώην του Παντελή Παντελίδη ενώ ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης

Η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, η Χανιώτισσα Μαρία Γεωργακάκη, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για τα τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή, βρήκε τον άντρα της ζωής της

Ο Αλέξανδρος Τσαλικίδης, της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη δέχτηκε… μάλιστα ανέβασε φωτογραφία με το μονόπετρο καθώς και φωτογραφίες με τον καλό της.


Η Μαρία Γεωργακάκη έχει ακόμα στο λογαριασμό της στο Facebook, φωτογραφίες με τον Παντελή Παντελίδη.
Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης Παντελίδη: Η οικογένειά του τραγουδιστή προσέφυγε στον εισαγγελέα Εφετών
Ανατροπή ξανά στην υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, καθώς λίγους μήνες μετά την απόφαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, που αποφάσισε την αρχειοθέτηση της δικογραφίας, η οικογένεια του τραγουδιστή προσέφυγε στον Εισαγγελέα Εφετών.
Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ που προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε εντός τριών μηνών και προσέφυγε στον εισαγγελέα εφετών, κατά της διάταξης του εισαγγελέα πρωτοδικών.
Το ρεπορτάζ της εκπομπής επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, που βρέθηκε στο πλατό. Ο ίδιος είπε πως η προσφυγή της οικογένειας έγινε στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ κατέληξε: «Ο εισαγγελέας Εφετών θα αποφασίσει τι θα γίνει».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου