Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πουλήθηκε στην Ελλάδα Ducati των 97.000 ευρώ!

Στην εξωπραγματική τιμή των 97.000 ευρώ πουλήθηκε στην Ελλάδα μία από τις πιο σπάνιες μοτοσυκλέτες του κόσμο. Πρόκειται για την Ducati Panigale 1299 Superleggera

που έχει παραχθεί Μόλις 500 Panigale 1299 Superleggera έχουν παραχθεί στον κόσμο…σε μόλις 500 μονάδες και διαθέτει πάνω της κορυφαία τεχνολογία που μπορεί να συγκριθεί ακόμα και με μοτοσυκλέτες που τρέχουν στους αγώνες του MotoGP.
Η Panigale 1299 Superleggera έχει βάρος μόλις 163 κιλά και αυτό εξαιτίας της χρήσης ανθρακονημάτων. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και οι εξατμίσεις που φορά είναι ίδιες με το μηχανάκι που τρέχει στα Super Bikes με τη διαφορά να επικεντρώνεται στην χωρητικότητα του κινητήρα (στα Super Bikes είναι 1.200 κ.εκ.). Όπως έχετε καταλάβει η Panigale 1299 Superleggera εφοδιάζεται με ότι προηγμένο τεχνολογικά υπάρχει στον κόσμο.
Την αγόρασε συλλέκτης
Η συγκεκριμένη που πουλήθηκε στην Ελλάδα έχει χρώμα ματ, κάτι που συναντούμε και στην φετινή Ο ιδιοκτήτης της Panigale 1299 Superleggera έχει στην κατοχή του απίστευτα αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες μοτοσυκλέτα που τρέχει στο MotoGP.
Τη συλλεκτική μοτοσυκλέτα απέκτησε Έλληνας που έχει αδυναμία σε σπάνια οχήματα, είτε αυτά έχουν δύο είτε… τέσσερις τροχούς. Η συλλογή του είναι ίσως η κορυφαία στην Ελλάδα και μία από τις πιο ξεχωριστές στον κόσμο ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από ένα περίπου χρόνο είχε αποκτήσει ακόμα μία, περιορισμένης παραγωγής, Panigale. Το σίγουρο είναι πως θα την χαρεί και ευχόμαστε να την κυκλοφορεί αρκετά συχνά… για να μπορούν να την απολαμβάνουν, μαζί με τον ίδιο, και οι φίλοι της μοτοσυκλέτας.

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου