Thursday, 28 March, 2024

Πώς οι πρωταγωνιστές του «Friends» βγάζουν μέχρι και σήμερα 20 εκατ. το χρόνο ο καθένας

Και με την καινούρια συμφωνία με το Netflix θα βγάλουν ακόμα περισσότερα
«Τα Φιλαράκια» αποτελούν μία από τις πιο αγαπημένες σειρές που όσο καιρός και να περάσει κανείς δεν θα σταματήσει να την βλέπει. Μπορεί μάλιστα η δημοφιλής κωμική σειρά να τελείωσε το 2004 όμως οι πρωταγωνιστές του εξακολουθούν να βγάζουν εκατομμύρια δολάρια από αυτήν.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Marketplace, κάθε πρωταγωνιστικό μέλος βγάζει έως και 20 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από την αναμετάδοση της σειράς και στη διαδικτυακή πλατφόρμα streaming, Netflix. Ήδη κερδίζει 1 δις δολάρια από την Warner Bros, από τα οποία οι ηθοποιοί παίρνουν το 2% των κερδών.
Τις τελευταίες μέρες μάλιστα είχε γίνει μεγάλος ντόρος όταν στη σελίδα του Netflix εμφανίστηκε σημείωση ότι η σειρά θα είναι διαθέσιμη για το κοινό μόνο μέχρι το τέλος του 2018. Η διαδικτυακή πλατφόρμα όμως την κατάργησε γρήγορα και δήλωσε πως «Τα Φιλαράκια» θα παραμείνουν στην υπηρεσία και το νέο έτος.
Η ΑΤ & Τ, μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία αγόρασε φέτος την Times Warner και επιβεβαίωσε ότι ολοκλήρωσαν μια πολυετή συμφωνία με τον Netflix για την διατήρηση της κωμικής σειράς η οποία επίσης θα αναμεταδοθεί και και στην δική τους διαδικτυακή πλατφόρμα streaming.
Πηγή: Business Insider

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου