Thursday, 28 March, 2024

Ρατακόφσκι: Ο Ρόμπιν Θικ με παρενόχλησε σεξουαλικά στα γυρίσματα του «Blurred lines»

Για σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Blurred lines” κατηγορεί το μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι τον μουσικό Ρόμπιν Θικ.
Όπως γράφει η NYP,  το 2013, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλίπ του τραγουδιού, το οποίο θεωρείται ακόμη μεγάλη τραγουδιστική επιτυχία του καλλιτέχνη, αυτός τριγυρνούσε συνεχώς μεθυσμένος στο πλατό, όχι μόνο έχοντας μη πρέπουσα συμπεριφορά γενικότερα, αλλά ακόμη προέβη και σε χειρονομία εις βάρος της, αρπάζοντας την από το στήθος.
Η Έμιλι ήταν ένα από τα τρία μοντέλα που εμφανίζονταν στο κλιπ μαζί με τον τραγουδιστή.
«Χαμογελούσε με ένα χαζό ύφος και σκόνταψε προς τα πίσω, με τα μάτια του κρυμμένα πίσω από τα γυαλιά ηλίου του. Απέφευγα την οπτική επαφή και η σκηνοθέτης Νταϊάν Μαρτέλ μου φώναξε «είσαι καλά»;
Η εμπειρία στο στούντιο του Λος Άντζελες έκανε το μοντέλο να νιώσει «γυμνό για πρώτη φορά εκείνη τη μέρα», ανέφερε η εφημερίδα.
«Έσπρωξα το πηγούνι μου προς τα εμπρός και ανασήκωσα τους ώμους, αποφεύγοντας την οπτική επαφή, νιώθοντας ταπεινωμένη», είπε. «Δεν αντέδρασα-όχι πραγματικά, όχι όπως θα έπρεπε». Η σκηνοθέτης του βίντεο κλιπ επιβεβαίωσε το περιστατικό.
«Θυμάμαι τη στιγμή που έπιασε το στήθος της», είπε. «Ένα σε κάθε χέρι. Στεκόταν πίσω της καθώς ήταν και οι δύο στο προφίλ. Ούρλιαξα «Τι κάνεις, αυτό είναι! Τα γυρίσματα τελείωσαν”.
Πηγή: ΝΥP

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου