Friday, 19 April, 2024

Σάνεν Ντόχερτι: Αρκετά με την εμμονή του Χόλιγουντ με το Botox

Αρκετά πια στην εμμονή του Χόλιγουντ με το Botox, θέλω να βλέπω γυναίκες σαν κι εμένα. Γυναίκες σας κι εμάς, λέει η Σάνεν Ντόχερτι

σε ανάρτησή της στο Instagram.
H 50χρονη ηθοποιός, που έγινε γνωστή από την νεανική σειρά των 90s, Beverly Hills, 90210 μοιράστηκε με τους ακολούθους της μία selfie και κάποιες σκέψεις της γύρω από την επιφανειακή ομορφiά που υπόσχεται η πλαστή εικόνα του Χόλιγουντ.
«Παρακολουθώ ταινίες απόψε και παρατήρησα ότι υπήρχαν λίγοι γυναικείοι χαρακτήρες, με τους οποίους θα μπορούσα να συσχετιστώ. Ξέρετε, γυναίκες χωρίς προσθετικές, χωρίς Botox, χωρίς λίφτινγκ. Γυναίκες που αγκάλιασαν το πρόσωπό τους και όλη την εμπειρία, που κρύβει μέσα του. Έχω ζήσει. Λατρεύω το γεγονός ότι έχω ζήσει (εμπειρίες) και ότι το πρόσωπό μου αντανακλά τη ζωή μου. Επέζησα από αρκετά, ναι και ο καρκίνος ανάμεσά τους, αλλά και ακόμα περισσότερα από αυτό. Τώρα μπορώ και αγκαλιάζω τον εαυτό μου. Επιτέλους. Αρκετά με αυτή την αντίληψη στα περιοδικά και στο Χόλιγουντ, που προσπαθούν να μας περάσουν. Θέλω να δω γυναίκες σαν κι εμένα. Γυναίκες σαν εμάς» έγραψε η ηθοποιός ποστάροντας μία απλή και καθημερινή φωτογραφία της, χωρίς μακιγιάζ.
Η τηλεοπτική της κολλητή και “αντίζηλος” κατά καιρούς Τζένι Γκαρθ, έσπευσε να σχολιάσει θετικά αναρτώντας μία φλόγα. Η Ντόχερτι έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, κάτι που την έκανε, όπως είπε να επανεκτιμήσει τη σχέση της με το σώμα της. «Αυτό που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το σώμα μας έχει περάσει από κάτι τόσο απίστευτα δύσκολο που δεν επανέρχεται ποτέ πλήρως» είχε πει τον Αύγουστο του 2019.
«Προσπαθώ να καταλάβω πώς να αποδεχτώ αυτό που είμαι τώρα. Ποτέ δεν θα έχω το μέγεθος (στήθους) που είχα. Μερικά από τα φάρμακα, που συνεχίζω να παίρνω, μου αφαιρούν το κολλαγόνο, οπότε δεν πρόκειται ποτέ να έχω πρόσωπο χωρίς ρυτίδες. Είμαι σκληρή με τον εαυτό μου αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορώ να πολεμήσω» είχε πει.
Η Ντόχερτι έμαθε τελικά να φέρεται με καλοσύνη και να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει. «Προσπαθώ να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου. Και προσπαθώ να ζω κάθε μέρα ως ένα καταπληκτικό, πολύτιμο δώρο που μου έδωσαν» πρόσθεσε.
Η ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από καρκίνου του μαστού τον Αύγουστο του 2015, μετά την διάγνωσή της τον Μάρτιο.
People

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου