Friday, 29 March, 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη για τον Έλτον Τζον: Η πρώην σύζυγός του έκανε απόπειρα…

Απόπειρα αυτοκτονίας την τρίτη ημέρα του μήνα του μέλιτος έκανε η πρώην σύζυγος του Ελτον Τζον

όταν ο σουπερστάρ της είπε ότι ο γάμος τους δεν πάει καλά. Το ζευγάρι βρισκόταν στο Σαν Τροπέ όταν ο Έλτον Τζον της ανακοίνωσε ότι δεν τη θέλει άλλο εκεί και της ζήτησε να γυρίσει σπίτι. Η γυναίκα πήρε υπερδόση βάλιουμ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρουν με τις αποκαλύψεις τους. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 1984-1988, ενώ πήγαν μήνα του μέλιτος έπειτα από έξι μήνες γάμου.

Η Renate Blauel, Γερμανίδα τεχνικός ήχου, ισχυρίζεται ότι ο τότε σύζυγός της δεν την επισκέφθηκε ποτέ στο νοσοκομείο ενώ έστειλε αυτοκίνητο στην είσοδο του νοσοκομείου ώστε να τη μεταφέρει στο αεροδρόμιο και να φύγει για τη Μεγάλη Βρετανία. Αυτά ισχυρίζεται η 67χρονη Blauel στα έγγραφα που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου ως μέρος των 3 εκατ. λιρών διεκδικήσεων εναντίον του 73χρονου Έλτον Τζον, επειδή μίλησε δημοσίως για τον γάμο τους. Το ζευγάρι φέρεται να είχε υπογράψει συμφωνία να μην μιλήσουν ποτέ δημοσίως για τον χωρισμό τους, με τη γυναίκα να λέει ότι ήθελε να διαφυλάξει την ταυτότητά της ως σύζυγος ροκστάρ και να ζήσει μία ήρεμη ζωή με ιδιωτικότητα.

Όπως σημείωσε η Blauel αναφερόμενος στο βιβλίο του “Me, Elton John” στη σχέση τους όπως και σκηνές από τη βιογραφική ταινία “Rocketman” ανανέωσαν το ενδιαφέρον για την προσωπικότητά της. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Blauel επεσήμανε ότι ο Ελτον Τζον έπρεπε να γνωρίζει ότι υπέστη ψυχιατρική βλάβη εξαιτίας των πρότερων προβλημάτων ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε. Ο ίδιος ο Έλτον Τζον, προς υπεράσπισή του, αρνήθηκε ότι γνώριζε πως υπέφερε από προβλήματα ψυχικής υγείας και υποστηρίζει ότι οτιδήποτε από έχει πει δεν παραβιάζει τη συμφωνία τους.Όμως στα νέα δικαστικά έγγραφα, ο δικηγόρος της Blauel υποστηρίζει ότι ο ροκστάρ γνώριζε για τη μάχη της με την κατάθλιψη και το άγχος επικαλούμενος την απόπειρα αυτοκτονίας και μία κρίση πανικού μπροστά στη βασιλομήτορα και την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Ο δικηγόρος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η πελάτισσά του αναζήτησε βοήθεια από ψυχίατρο και πήρε θραπευτική αγωγή αλλά έδινε μάχη στη διάρκεια του γάμου με το άγχος.

Ο Έλτον Τζον και η Blauel γνωρίστηκαν το 1983 όταν εκείνος ολοκλήρωνε το άλμπουμ του “Too Low for Zero”. Παντρεύτηκαν σε εντυπωσιακή τελετή στο Σίδνεϊ τον Φεβρουάριο του 1984 αλλά πήραν διαζύγιο τέσσερα χρόνια μετά, αφού η Blauel προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από τη ζωή της με τον Έλτον, λέει η ίδια. Αγόρασε σπίτι στο όνομα ενός φίλου, έκρυβε την ταυτότητά της και είπε στους περισσότερους γνωστούς της ότι φεύγει από τη χώρα ενώ στην ουσία έμενε στη Βρετανία και άλλαζε την ταυτότητά της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου