Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σπρίνγκστιν-Τζον Μπον Τζόβι: Ετοιμάζουν μεγάλη online συναυλία για τον κορωνοϊό

Τα έσοδα του διαδικτυακού τους σόου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου, θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Νιου Τζέρσεϊ
Δύο από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζον Μπον Τζόβι, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. Θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του σόου που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου, στο οποίο θα συμμετέχουν πολλοί ακόμη γνωστοί καλλιτέχνες, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τις επείγουσες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί το Νιου Τζέρσεϊ από τον COVID – 19.
«Τώρα είναι η σειρά μας να βοηθήσυουμε» δηλώνει ο Μπρους Σπρίνγκστιν
«Το Νιου Τζέρσεϊ έχει χτυπηθεί πολύ σκληρά από την πανδημία του κορωνοϊού και οι άνθρωποί του στέκονταν πάντα όρθιοι στις δύσκολες στιγμές. Τώρα είναι η σειρά μας να κάνουμε ότι μπορούμε για εκείνους» δήλωσε με νόημα ο Μπρους Σπρίνγκστιν καλώντας το παγκόσμιο κοινό να στηρίξει όσο μπορεί αυτή την προσπάθεια.
Πράγματι, ατη συγκεκριμένη περιοχή των ΗΠΑ έχουν σημειωθεί, μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 3000 θάνατοι ενώ τα κρούσματα ατόμων με κορωνοϊό ανέρχονται σε πάνω από 70.000.
«Αυτοί είναι οι άνθρωποί μας και σε περιόδους ανάγκης γινόμαστε όλοι ένα» υπογράμμισε ο Τζον Μπον Τζόβι και συμπλήρωσε με νόημα: «Αναρωτιέται κανείς πόσα από τα εστιατόρια της πόλης θα καταφέρουν να ανοίξουν ξανά. Θα μπορέσουν τα μπαρ να επιβιώσουν χωρίς επισκέπτες; Όχι πως αυτός ο οργανισμός που διοργανώνει το σόου θα συγκεντρώσει εκατομμύρια δολάρια, αλλά θα υπάρξει η προσπάθεια και οι άνθρωποι θα ξέρουν πως συμπαραστάθηκαν ο ένας στον άλλο».
Να σημειώσουμε εδώ ο Τζον Μπον Τζόβι είδε τρεις πολύ δικούς του ανθρώπους να πλήττονται από τον κορωνοϊό. Ο πρώτος ήταν ο 17χρονος γιος του Τζέικ, ο οποίος έχει πλέον αναρρώσει πλήρως. Οι άλλοι δύο ήταν οι στενοί του συνεργάτες και μέλη των Bon Jovi, Ντέιβιντ Μπράιαν και Έβερετ Μπράντλεϊ. Ο δεύτερος μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο τραγουδιστής, είχε αρκετά βαριά συμπτώματα και προσπαθεί ακόμη να ανακάμψει.
Εκτός από του δύο δημοφιλείς τραγουδιστές στο σόου, το οποίο έχει τίτλο «Jersey 4 Jersey» και θα μεταδοθεί ζωντανά από αρκετές πλατφόρμες streaming, θα συμμετέχουν επίσης, από τα σπίτια τους φυσικά, ο Τόνι Μπένετ, ο ηθοποιός Ντάνι Ντε Βίτο αλλά και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες που είτε γεννήθηκαν είτε κατοικούν στο Νιου Τζέρσεϊ.
protothema.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου