Friday, 29 March, 2024

Σπύρος Σταμούλης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του

Σπύρος Σταμούλης: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του
Ο Σπύρος Σταμούλης, ο τηλεοπτικός “Αλέξης Γραμματικός” από τις«Άγριες Μέλισσες» έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Ημέρες TV και μίλησε για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και για τον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο πριν από πέντε χρόνια και το οδυνηρό συναίσθημα της απώλειας.

“Κάθε ρόλο που υποδύομαι τον ερευνώ. Προσπαθώ να βρω στοιχεία του για να τον προσεγγίσω και ταυτόχρονα να τον αγαπήσω. Στον Αλέξη ξεχώρισα την εξυπνάδα του. Παρά το ότι έχει αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις κατάφερε να τα φέρει εις πέρας και να εξυπηρετήσει τα θέλω του. Σπούδασε νομική, έγινε εισαγγελέας, πέτυχε τους στόχους του σε μία δύσκολη εποχή. Κατόρθωσε να ξεφύγει από τον εκβιασμό του Δούκα, αλλά και πέτυχε να επιστρέψει ο πατέρας του” περιέγραψε.

Αναφορικά με τον πατέρα του που ήταν ναυτικός δήλωσε ότι ” Μου έλειπε πολύ. Δεν έβλεπα τον πατέρα μου συχνά. Απουσίαζε αρκετούς μήνες κάθε χρόνο. Αυτό με έχει επηρεάσει σίγουρα στη ζωή μου. Στον τρόπο που μεγάλωσα, στις επιλογές που έκανα. Για παράδειγμα έκανα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά. Ήθελα για ένα διάστημα να μάθω τον χώρο στον οποίο εργάζονταν ο πατέρας μου. Ακόμα και σε σχέση με το ρόλο του Αλέξη που υποδύομαι νομίζω ότι έχω χρησιμοποιήσει κάποια στοιχεία αυτής της συνθήκης. Οποιοσδήποτε γιος ναυτικού, οποιοδήποτε παιδί έχει μεγαλώσει σε μία ελληνική οικογένεια που ο πατέρας ήταν ναυτικός έχει σίγουρα να διηγηθεί αρκετές ιστορίες. Εγώ επικοινωνούσα με τον πατέρα μου ελάχιστα. Έπαιρνε τηλέφωνο και μπορεί να ήταν στην άλλη άκρη του κόσμου. Ήξερα ότι θα τον δω μετά από μήνες”

“Ίσως αυτό που ήθελα ήταν να τον έχω πιο πολύ στο σπίτι. Όταν έφυγε από τη ζωή στεναχωρήθηκα γιατί δεν είχα περισσότερο χρόνο με τον πατέρα μου” πρόσθεσε. “Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από πέντε χρόνια από καρκίνο. Μου ήταν πολύ δύσκολο. Είχαμε καλές σχέσεις. Ήξερα πόσο μ’ αγαπούσε, τι θα ήθελε για εμένα. Ήξερε επίσης πώς ονειρεύομαι στη ζωή μου να ασχοληθώ με το θέατρο. Το είχαμε συζητήσει. Πιστεύω πώς η πορεία που έχω ακολουθήσει δεν θα τον απογοήτευε. Προσπάθησα να συνεχίσω τη ζωή μου. Να είμαι αξιοπρεπής και να ακολουθήσω με τις αξίες που μου έδωσε η οικογένειά μου” υπογράμμισε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου