Thursday, 28 March, 2024

Στα δικαστήρια ο Πάγκαλος με το τρίτο στεφάνι του!

Εκρηκτικός στον πολιτικό βίο του, θυελλώδης και στην προσωπική του ζωή! Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, που μετρά στο ενεργητικό του τρεις γάμους από τους οποίους έχει αποκτήσει πέντε παιδιά

φαίνεται ότι δυσκολεύεται να κρατήσει και το… τρίτο στεφάνι με την κατά 31 χρόνια μικρότερή του δημοσιογράφο και πρώην υποψήφια για τον Δήμο Σαρωνικού Χριστίνα Χριστοφάκη!
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου του, τους 17χρονους δίδυμους Ανδρέα και Θεόδωρο και τη Γεωργία 14 ετών, ωστόσο τα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους στον γάμο του οξύθυμου πολιτικού με τη δημοσιογράφο και κόρη μεγαλοκατασκευαστή στην ανατολική Αττική. Ο 80χρονος -πια- πληθωρικός πρώην υπουργός με τις εμπρηστικές δηλώσεις του… «μαζί τα φάγαμε» ή «όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται από την Αστυνομία…» που έκανε για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, άναψε φωτιές και στον γάμο του πριν από περίπου έναν χρόνο!
Συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου του 2017 προχώρησε στην κατάθεση της υπ΄ αριθμόν 584534/2017 αγωγής διαζυγίου σε βάρος της τρίτης συζύγου του, η οποία προσδιορίστηκε να συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας τον Ιανουάριο του 2018. Κατά την εκδίκαση της 15ης Ιανουαρίου οι συνήγοροι των δύο πλευρών παρέστησαν στο δικαστήριο, όπου ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή για τις 5 Νοεμβρίου του 2018. Χθες ήταν απούσες και οι δύο πλευρές κατά την ακροαματική διαδικασία, με αποτέλεσμα η συζήτηση της αγωγής να ματαιωθεί.
Η «Espresso» επικοινώνησε με τη δικηγόρο Πειραιά η οποία είχε αναλάβει την κατάθεση της επίμαχης αγωγής για λογαριασμό του πρώην υπουργού, ωστόσο εκείνη δεν θέλησε να σχολιάσει την υπόθεση. Η ματαίωση της αγωγής, πάντως, μπορεί να ερμηνευτεί με δύο τρόπους: είτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος και η Χριστίνα Χριστοφάκη αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον γάμο τους είτε αποφάσισαν να αποφύγουν τον δρόμο της δικαστικής διαμάχης και να προχωρήσουν στη συναινετική λύση του έγγαμου βίου τους, που με τον νέο νόμο μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα λεπτά σε ένα συμβολαιογραφικό γραφείο!
Ντέμη Ντάβαρη – espressonews.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου