Thursday, 28 March, 2024

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό ο σταρ των παιδικών μας χρόνων, Λουκ Πέρι – Η “Μπρέντα” κοντά του

Σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες νοσηλεύεται ο Αμερικανός ηθοποιός Λουκ Πέρι, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, σύμφωνα με στενό του συνεργάτη.
Ο ηθοποιός, γνωστός για το ρόλο του Ντίλαν στο “Beverly Hills 90210”, έπαθε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και χθες το πρωί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Στην ανακοίνωση του αντιπροσώπου του προς τα ΜΜΕ, δεν έγινε καμία αναφορά για την κατάσταση της υγείας του, εκτός του ότι βρίσκεται υπό παρακολούθηση.
Ο Λουκ Πέρι συμμετέχει αυτό το διάστημα στην τηλεοπτική σειρά “Riverdale”, ενώ σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του “Beverly Hills” δε θα συμμετέχει στον νέο κύκλο της σειράς που κατέκτησε διεθνώς το τηλεοπτικό κοινό τη δεκαετία του 1990.
«Μπρέντα» και «Στιβ» από το Μπέβερλι Χιλς εύχονται κουράγιο στον Λουκ Πέρι
Οι συμπρωταγωνιστές του στην σειρά που το καθιέρωσε του συμπαραστέκονται στο εγκεφαλικό που περνάει
Την αγάπη τους στις δύσκολες ώρες που περνάει έστειλαν μέσω Instagram στον Λουκ Πέρι οι συμπρωταγωνιστές του στο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς 90210» Σάνον Ντόχερτι και Ίαν Ζιέρινγκ.


Η τηλεοπτική «Μπρέντα», κατά κόσμον Σάνον Ντόχερτι ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από τα πρώτα χρόνια του Μπέβερλι Χιλς, τότε που οι δυο τους ενσάρκωναν το πιο καυτό ζευγάρι της σειράς. «Φίλε μου. Σε κρατώ σφιχτά και σου δίνω τη δύναμή μου. Το έχεις», έγραψε η ίδια.
Μια κοινή του φωτογραφία με τον Λουκ Πέρι από την εποχή του Μπέβερλι Χιλς ανέβασε και ο Ίαν Ζιέρινγκ, που ενσάρκωνε τον Στιβ της γνωστής παρέας. «Δεν υπάρχουν λόγια για το πώς νιώθει η καρδιά μου με τα σοκαριστικά σημερινά νέα. Ας πούμε όλοι μια προσευχή για γρήγορη ανάρρωση», έγραψε από κάτω.
thestival.gr – protothema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου