Friday, 19 April, 2024

Στο ψυχιατρείο η Χέδερ Λόκλιαρ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση της Χέδερ Λόκλιαρ, η οποία από την περασμένη Κυριακή νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο.

Η Χέδερ Λόκλιαρ μετά τις καλοκαιρινές περιπέτειές της με τον νόμο και την εισαγωγή της σε κλινική αποτοξίνωσης βρίσκεται σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα τον διεθνή Τύπο, η πρώην σταρ της «Δυναστείας» και του «Melrose Place» οδηγήθηκε ακούσια στο ψυχιατρείο, επειδή έδειρε και έδιωξε τον σύντροφό της Κρις Χάισερ από το σπίτι. Τον περασμένο Ιούνιο συνελήφθη αφού είχε καταναλώσει ένα μπουκάλι βότκα με αποτέλεσμα να ρίξει το αυτοκίνητο της στη μάντρα του σπιτιού της. Μάλιστα επιτέθηκε στους αστυνομικούς που προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Αφέθηκε ελεύθερη την επόμενη μέρα και στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κλινική αποτοξίνωσης. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε συλληφθεί ξανά, επειδή είχε αποπειραθεί να στραγγαλίσει την 85χρονη μητέρα της και απειλούσε να αυτοκτονήσει, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορούμενη ότι δάγκωσε τον Κρις Χάισερ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου