Thursday, 28 March, 2024

Συγκινεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας του Μάριου

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε συγκινήσει το πανελλήνιο όταν πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη προχωρούν στην υιοθεσία ενός παιδιού.
«Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί» «Υιοθετώ ένα παιδάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οικογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους, αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» που έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω αλλά εμείς οι γυναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριοκαι φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες. Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας», ανέφερε τότε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
«Περιμένω πότε θα με πει μαμά» Σε σημερινές της δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλήσε για την ολοκλήρωση της υιιοθεσίας του παιδιού καθώς και πώς αντιμετώπισαν μίλησε για αυτήν τους την κίνησε και παρέδωσε μαθήματα αγάπης: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου (τα δυο μεγαλύτερα είναι από τον προηγούμενο γάμο του συζύγου της). Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά. Πώς ο βενιαμίν της οικογένειας υποδέχθηκε το νέο μέλος Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης απέκτησαν πριν από τρία χρόνια, τον γιο τους Δημήτρη. Η ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις και με τα δυο μεγαλύτερα αγόρια του συζύγου της. Ωστόσο, το ζευγάρι παρόλο που έχει μια πολύ όμορφη οικογένεια, ένιωσε την ανάγκη να μεγαλώσει την οικογένειά του υιοθετώντας τον μικρό Μάριο. «Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ ευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου