Thursday, 28 March, 2024

Συγκινεί ο Mike για την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου η σημερινή, με τον Mike να γράφει για τη δύναμη του χαμόγελου αλλά και της παρέας στις δύσκολες στιγμές.

Ο Mike διαγνώσθη πριν κάποιο καιρό με καρκίνο, έκανε τις απαραίτητες θεραπείες και ξεπέρασε αυτή την περιπέτεια. Το προηγούμενο διάστημα ο Mike είχε μιλήσει δημόσια για τον περιπέτειά του αυτή, ενώ σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου έκανε μια ανάρτηση για τη δύναμη του χαμόγελου. Αλλά και της παρέας, καθώς όπως ο ίδιος είχε πει στο πλευρό του σε όλη αυτή την περιπέτεια ήταν η σύντροφός του Ελενα Τσαγκρινού και φυσικά η οικογένειά του.

«Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου! Αυτό το βίντεο που βλέπεις είναι από ένα βράδυ στο δωμάτιο του νοσοκομείου κατά την διάρκεια των χημειοθεραπειών, παρέα με την Έλενα! Μας είχε πιάσει ένα νευρικό γέλιο γιατί σκεφτόμασταν πως θα ήταν αν έφευγα κρυφά από το νοσοκομείο ενώ ήμουν υπό την επήρεια ηρεμιστικών φαρμάκων που έπαιρνα τότε για να κοιμηθώ!!

Απ’ ότι φαίνεται τελικά είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις δύσκολες καταστάσεις με χιούμορ και χαμόγελο γιατί τώρα που βλέπω αυτό το βίντεο δεν μου έρχονται στο νου κακές μνήμες απλά γελάω και θυμάμαι ποσό αστείο ήταν εκείνο το βράδυ! Αγάπη μου σε ευχαριστώ για όλα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Mike.

Το βίντεο στο instagram:
https://www.instagram.com/p/CK1y04PlY9Q/?utm_source=ig_embed

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου