Friday, 19 April, 2024

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ για βιασμό τριών γυναικών

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντάνι Μάστερσον, περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του στο «That ‘70s Show», συνελήφθη

και κατηγορείται για βιασμό τριών γυναικών, σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας του Λος Άντζελες.
Ο Μάστερσον συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης και τρεις ώρες μετά αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο Μάστερσον κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες 23-28 ετών σε διαφορετικά περιστατικά που έλαβαν χώρα από το 2001 μέχρι το 2003. Η υπόθεσή του θα εκδικαστεί στις 18 Σεπτεμβρίου ενώ, αν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 45 χρόνων.
Σε επικοινωνία του με το CNNi, ο δικηγόρος του Μάστερσον αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες: «Ο κ. Μάστερσον είναι ελεύθερος και είμαστε σίγουροι ότι θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες όταν όλα τα στοιχεία βγουν στην επιφάνεια και οι μάρτυρες έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, τόσο ο ηθοποιός όσο και η σύζυγός του είναι σοκαρισμένοι.
Ο Ντάνι Μάστερσον, 44 ετών, έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «That ‘70s Show» -με συμπρωταγωνιστές τους Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις-, η οποία προβαλλόταν από το 1998 μέχρι το 2006 και είχε διεθνή απήχηση. Το 2017 και ενώ επρόκειτο να συμμετάσχει πάλι μαζί με τον Κούτσερ στη σειρά του Netflix «The Ranch», οι υπεύθυνοι αφαίρεσαν τον ρόλο του εν μέσω καταγγελιών περί βιασμού.
Τότε, ο Μάστερσον είχε δηλώσει στο CNNi «προφανώς πολύ απογοητευμένος» από την απόφαση της πλατφόρμας.
cnn.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου