Friday, 19 April, 2024

Συνοδός πολυτελείας βρέθηκε νεκρή σε ένα βαρέλι

Το γυμνό σώμα μιας συνοδού πολυτελείας βρέθηκε σε ένα βαρέλι στη Νέα Υόρκη. Περίοικοι του πάρκου Ρίντζφιλντ στις 13 Αυγούστου

παρατήρησαν ένα μεγάλο πλαστικό βαρέλι στον δρόμο και διαπίστωσαν ότι από εκεί ερχόταν έντονη δυσοσμία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η «New York Post».
Το βίντεο από κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου δείχνει το βαρέλι να βγαίνει από ένα κτίριο με φύλακα στην είσοδό του στο νούμερο 95 της Γουόλ Στριτ και να φορτώνεται σε ένα φορτηγάκι το προηγούμενο βράδυ.
Από τα δακτυλικά αποτυπώματα του θύματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τη Νικόλ Φλάναγκαν, μια 42χρονη γυναίκα που στο παρελθόν είχε συλληφθεί για πορνεία. Από τις κάμερες ασφαλείας η Φλάναγκαν φαίνεται να μπαίνει στο κτίριο με έναν άνδρα, του οποίου η ταυτότητα έχει εξακριβωθεί, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας.
Το κτίριο, που είναι χώρος γραφείων, διαθέτει και διαμερίσματα που ενοικιάζονται μέσω της πλατφόρμας Airbnb και είναι συχνός προορισμός της αστυνομίας, αφού γίνονται καταγγελίες για διάφορα περιστατικά. Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκων, η αστυνομία για τη δολοφονία της Φλάναγκαν έχει εστιάσει σε ένα διαμέρισμα όπου ζουν δύο εικοσάρηδες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου