Thursday, 28 March, 2024

Σύζυγος Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Ο άντρας μου είναι 90% ανάπηρος» – ΔΕΝ φορούσε κράνος

Συγκλονίζει η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη Εβελίνα Βαρσάμη. Η σύζυγος του άτυχου Κωνσταντίνου που νοσηλεύεται

εδώ και καιρό σε κέντρο αποκατάστασης μετά το μοιραίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή τα Χριστούγεννα του 2017, μίλησε στο δικαστήριο για την κατάσταση του συζύγου της, όπου συζητήθηκε η αγωγή που έκανε ο παρουσιαστής για το ατύχημα.
Εμείς ως “Λόγος της Πέλλας” επισημαίνουμε ξανά και ξανά σε τέτοια συμβάντα: Κράνος και ειδική στολή για την οδήγηση με μοτοσικλέτα και ζώνη ασφαλείας στα υπόλοιπα οχήματα… Πέρα από τα χιλιάδες δυστυχήματα κάθε χρόνο, βλέπουμε ότι δεκάδες άνθρωποι μένουν ανάπηροι ή οι οικογένειες έχουν να αντιμετωπίσουν περιπτώσεις σαν του Αγγελίδη. Δεν είναι κρίμα; Αν φορούσε κράνος και κρατούσε αποστάσεις… θα ήταν μια χαρά… όπως ο Παντελίδης, ο Ζάρλας και δεκάδες χιλιάδες άλλοι επώνυμοι και μη, γνωστοί και φίλοι μας…
Σύμφωνα με το ethnos.gr o Kωνσταντίνος Αγγελίδης και η σύζυγός του διεκδικούν το ποσό των 2.796.000 ευρώ.
«Αιτούμαστε διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης γιατί ο κ. Αγγελίδης ζητά 2.796.000 ευρώ για την περίθαλψη του. Έχουμε και ένσταση επειδή δεν φορούσε κράνος και αρνούμαστε την αγωγή γιατί ήταν συνυπαίτιος ή υπαίτιος κατά 95% ο ίδιος για τον τραυματισμό του» ανάφερε η συνήγορος του οδηγού λεωφορείου στο δικαστήριο.
«Ο σύζυγος μου αυτή τη στιγμή έχει 90% αναπηρία που σήμαινε ότι είναι σχεδόν φυτό. Έχει ελάχιστη επικοινωνία με το περιβάλλον» είπε στο δικαστήριο η Εβελίνα Βαρσάμη. Στη συνέχεια εξηγώντας τα έξοδα που έχει πλέον η οικογένεια και το μισθό του συζύγου της που λείπει, ανέφερε: «Εκτός από την τηλεόραση ασχολούνταν με ένα μαγαζί στη Γλυφάδα το Blend όπου έκανε τις δημόσιες σχέσεις και ήταν υπεύθυνος καταστήματος. Έπαιρνε μισθό 1.300 συν τα τιπς που ήταν 300 το μήνα που σε γιορτές έφτανε συνολικά τις 2.500 ευρώ».
Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή σήμερα, η σύζυγός του εξήγησε στο δικαστήριο, πως βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης. «Το κόστος είναι δωρεάν χάρη στην Τατιάνα Στεφανίδου που γνώριζε τον ιδιοκτήτη. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτό. Χρειαζόμαστε δαπάνη νοσοκόμου σίγουρα για όταν επιστρέψει σπίτι. Εγώ λόγω της κατάστασης δεν μπορώ να δουλέψω. Έχουμε ένα αγοράκι 8 ετών και τα έξοδα του, περίπου 500 το μήνα. Τα έξοδα του σπιτιού επίσης» είπε η Εβελίνα Βαρσάμη.
Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου