Saturday, 20 April, 2024

Τάνια Ρόμπερτς: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της

Έφυγε από τη ζωή τελικά το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, Τάνια Ρόμπερτς, σε ηλικία 65 ετών.

Η 65χρονη Τάνια Ρόμπερτς φέρεται να κατέρρευσε ενώ έβγαζε βόλτα τους σκύλους της την παραμονή των Χριστουγέννων. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «That 70’s Show» εισήχθη στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, χωρίς να καταφέρει να ανανήψει και άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα.

Τον θάνατο της Τάνια Ρόμπερτς είχαν δημοσιοποιήσει σειρά από μέσα ενημέρωσης από το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από ανακοίνωση του εκπροσώπου της, ο οποίος είχε ενημερωθεί εσφαλμένα για την πορεία της υγείας της.

Πέθανε το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (Ρότζερ Μουρ) Tanya Roberts
Όπως αναφέρει το NBC, ο σύζυγός της, Λανς Ο’Μπράιαν είχε ενημερωθεί για τον θάνατό της από το προσωπικό του νοσοκομείου και μιλούσε γι’ αυτό στην τηλεόραση, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα με το οποίο ενημερώθηκε πως είναι ακόμη ζωντανή! «Τώρα μου λέτε πως είναι ζωντανή; Δόξα τω Θεό!» ακουγόταν να λέει στην εκπομπή. Τελικά, οι New York Times επιβεβαίωσαν τον θάνατό της λίγες ώρες αργότερα. Το πραγματικό της όνομα ήταν Victoria Leigh Blum, και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο ενώ εμφανίστηκε και σε σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις πριν μεταπηδήσει στην υποκριτική. Ήταν ένα από τα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ, πρωταγωνιστώντας πλάι στον Ρότζερ Μουρ στην τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ,«A View to a Kill», στον ρόλο της Stacey Sutton.

Εμφανίστηκε σε σειρά ταινιών τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστή ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, το 1985, υποδυόμενη μια Αμερικανίδα γεωλόγο που γίνεται στόχος του κακού Max Zorin, τον οποίο ερμήνευσε ο Christopher Walken.
Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου