Thursday, 28 March, 2024

Τζούλια Νόβα για το χωρισμό της: Εγώ έφυγα! Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν

«Εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά»

είπε το μοντέλο.
Η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου μέχρι και πριν από μερικούς μήνες ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι. Στη συνέχεια και όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος τα πράγματα άλλαξαν και ο καθένας τράβηξε τον δικό του δρόμο. Τα πρώτα δημοσιεύματα μίλησαν για αναβολή του γάμου τους με τον Γιάννη Μάρκου μετά από λίγο να μιλάει για χωρισμό. Το πρώην κορίτσι του «τροχού της Τύχης» έλυσε τη σιωπή του και έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους.
«Ναι, έφυγα από το σπίτι. Κάθομαι στη μητέρα μου. Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα. Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε».
Για το πότε κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν τελικά, η Τζούλια Νόβα είπε: «Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».
Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, η Τζούλια Νόβα απάντησε: «Εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου