Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Τζόαν Κόλινς: Πικάντικες αποκαλύψεις για το σεξ με τον Γουόρεν Μπίτι

Τζόαν Κόλινς: Πικάντικες αποκαλύψεις για το σεξ με τον Γουόρεν Μπίτι και το φλερτ με τον Μπόμπι Κένεντι
Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνει εφέτος στον χώρο του θεάματος η Ντάμα Τζόαν Κόλινς, η πασίγνωστη στο ελληνικό κοινό Αλέξις της “Δυναστείας” και σε μια συζήτηση με τον Πιρς Μόργκαν μιλάει για όλα. Κυριολεκτικά για όλα, από το ποιος ήταν ο χειρότερος από τους πέντε συζύγους της ,ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, το επίμονο φλερτ του παντρεμένου Μπόμπι Κένεντι αλλά και τις απίστευτες σεξουαλικές επιδόσεις του Γουόρεν Μπίτι που ήθελε να κάνει σεξ πολλές φορές μέσα στη μέρα!

Η σταρ που παντρεύτηκε πέντε φορές ήταν αποκαλυπτική για τα δύο χρόνια σχέσης της με τον νεαρό Γουόρεν Μπίτι. Αποκάλυψε ότι αυτός ήταν πολύ ενεργητικός ανάμεσα στα σεντόνια. Τόσο πολύ μάλιστα που το ξενοδοχείο Beverly Wilshire στο Λος Άντζελες όπου ο σταρ διέμενε για μια δεκαετία έπρεπε να του αλλάξει κρεβάτι πέντε φορές λόγω… χρήσης. “Μπορεί να μην ήταν τόσο διάσημος στα 22 του αλλά ήταν πολύ δυνατός στα σεντόνια” είπε η Κόλινς που αποκάλυψε ότι ο σταρ ήθελε σεξ πολλές φορές τη μέρα. “Είχα τρομοκρατηθεί γιατί ήταν πραγματικά πάρα πολύ”.

Όσο για το ποιος ήταν ο πιο διάσημος άνδρας του οποίου απέρριψε την ερωτική του πρόταση; “Ο Μπόμπι Κένεντι. Η Έθελ, η χήρα του είναι ακόμη ζωντανή, οπότε δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να την πληγώσω. Αυτό ήταν ένα από τα πράματα που του είπα: “Είμαι παντρεμένη και είσαι παντρεμένος”. Αλλά ήταν τόσο χαρισματικός. Την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε φορούσα ένα τούλινο μαύρο πουά φόρεμα. “Πάντα μου άρεσε η γυναίκα σε point d’ esprit”, μου είπε” εκμυστηρεύτηκε η Ντάμα Τζόαν Κόλινς. Και στην ερώτηση πώς εξέλαβε την απόρριψη, τόνισε: “Ήταν κύριος, αυτό μόνο μπορώ να πω” και πρόσθεσε: “Θα γινόταν ο καλύτερος πρόεδρος. Το ξέρω ότι πολλοί τον μισούν αλλά όποιος είναι έξυπνος και λαμπερός και χαρισματικός δέχεται μίσος”. Η Κόλινς έκλαψε με μαύρο δάκρυ όταν πληροφορήθηκε τη δολοφονία του το 1968, πέντε χρόνια μετά τον αδελφό του, Τζον Φ. Κένεντι.

Στο ερώτημα αν της την έχει “πέσει” ο Ντόναλντ Τραμπ, η Τζόαν Κόλινς απαντά ειλικρινά: “Όχι, αλλά προσπάθησε να πείσει εμένα και τον Πέρσι να αγοράσουμε διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Ήταν λίγο μετά που παντρευτήκαμε και ψάχναμε για διαμέρισμα. Είδαμε τον Τραμπ σε μια πρεμιέρα και μας είπε ότι πρέπει να πάμε και να αγοράσουμε ένα από τα δικά του. Πήγαμε, πράγματι, αλλά ήταν εφιάλτης: θεόμικρο, χωρίς ντουλάπες και απέναντι από τα Ηνωμένα Έθνη”.

Η Τζόαν Κόλινς ομολογεί ότι δεν τη αρέσουν οι πλούσιοι άνδρες: “Είναι εγωιστές, συνήθως πολύ άσχημοι και συμπεριφέρονται στις γυναίκες σαν αντικείμενα και πολλοί από αυτούς είναι απίστευτα κακοί. Ο μόνος πλούσιος άνδρας με τον οποίο έχω βγει ήταν ο Αμερικανός παραγωγός Arthur Loew Jr, για περίπου εννέα ή δέκα μήνες, και ήταν σφιχτοχέρης, πάντα μετρούσε τα σεντ” και τονίζει ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ με άσχημο άνδρα. “Δεν έχω πάει με τόσους πολλούς άνδρες” είπε για την ερωτική της ζωή. “Αλλά αν δείτε τους συζύγους και τους συντρόφους μου, ήταν όλοι όμορφοι, δεν ελκύομαι από άνδρες εκτός κι αν είναι όμορφοι. Μπορείτε να με αποκαλέσετε επιπόλαια αλλά αυτή είναι η αλήθεια”. Όπως λέει ο Πέρσι είναι ο καλύτερός της σύζυγος γιατί είναι ο καλύτερός της φίλος, απίστευτα ευγενικός και πανέμορφος ενώ ο Πίτερ Χολμ, ο Σουηδός ήταν ο χειρότερος. Κράτησε μάλιστα το διαμάντι από τη βέρα του και του έστειλε πίσω το δαχτυλίδι. “Η Ζα Ζα Γκαμπόρ μου είχε πει, κράτα το διαμάντι αλλά να επιστρέψεις το δαχτυλίδι”. Αποκαλύπτει μάλιστα και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου λέγοντας: “Πέρα από χωριστές κρεβατοκάμαρες το να είστε καλοί φίλοι, να μπορεί να μιλάτε για τα πάντα και να διατηρείτε το μυστήριο ο καθένας για τον εαυτό του αν αυτό είναι δυνατό παρά το γεγονός ότι είστε μαζί όλη την ώρα και όλη τη μέρα”.

Ερωτώμενη με πόσους συμπρωταγωνιστές της κατέληξε στο κρεβάτι ομολογεί: “Μόλις με έναν, τον Σίντνεϊ Τσάπλιν. Δεν μου άρεσαν οι άλλοι ιδιαίτερα. Λάτρευα τον Πολ Νιούμαν και εκείνος εμένα αλλά ήταν παντρεμένος με μία από τις καλύτερές μου φίλες και δεν θα έκλεβα τον άνδρα άλλης. Το έκανα μια φορά και ήταν αρκετό”. Ο πιο όμορφος άνδρας στην ιστορία του Χόλιγουντ: Ο Κλαρκ Γκέιμπλ. Ο απόλυτος κινηματογραφικός αστέρας. Η χειρότερη ατάκα για φλερτ: “Σου έχει πει κανείς ότι είσαι πολύ όμορφη”;

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου