Thursday, 25 April, 2024

Τούνη: Αντιδράσεις για το σχόλιο: «Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί»

Σε ένα ακόμα άστοχο σχόλιο προχώρησε η Ιωάννα Τούνη σχετικά με τον κόσμο που «δεν θέλει να δουλέψει», ξεσηκώνοντας

δικαιολογημένα- θύελλα αντιδράσεων στα social media.
Αφορμή στάθηκε το ταξίδι της στους Παξούς, από το οποίο δεν έμεινε ευχαριστημένη καθώς… δεν βρήκε κάπου να κάτσει να φάει, καθώς στο συγκεκριμένο νησί η εστίαση κατεβάζει ρολά τα μεσημέρια.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με σχόλιο χρήστη του Twitter οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι γιατί οι ταξιδιώτες πηγαίνουν με τα σκαφάκια μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Έτσι, οι εργαζόμενοι πάνε για ξεκούραση και επιστρέφουν το απόγευμα, δουλεύοντας ως πολύ αργά το βράδυ, κάτι για το οποίο πιθανότατα η influencer δεν είχε ενημερωθεί.
Πέρα από αυτό, ωστόσο, είναι πιθανό η εστίαση να κατέβασε ρολά λόγω πρωτοφανούς καύσωνα για τα ελληνικά δεδομένα, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αναγκάζονται να δουλέψουν σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίες.
«Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Και είναι high season 1η Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τσπ, από ό,τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε σκτ@», έγραψε σε insta story της, προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια… ένα από αυτά: ‘Αντί να πει μπράβο στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν σκλάβους τους εργαζόμενους στου 45 βαθμούς, ειρωνεύεται κιολας!
Έκαναν την τεμπελιά επάγγελμα
Τόσο πρότυπα εκεί έξω (ιακωβιδης,ντουσκος, γκολεμεεβ) ακολουθήστε αυτους αντί για #τουνη.
Θα σας κάνουν κ αυτοί giveaway don’t worry’!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου