Thursday, 18 April, 2024

Το «άκυρο» του Έμινεμ στα $9 του Κατάρ. Πόσο κόστισε στον 50 Cent

Ακριβά κόστισε στον 50 Cent η απόφαση του Έμινεμ να απορρίψει γενναιόδωρη πρόταση του Κατάρ προς τους δύο πασίγνωστους ράπερ.

Ο 50 Cent αποκάλυψε ότι δέχθηκαν μια «χρυσή» πρόταση 9 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφανιστούν από κοινού στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο Έμινεμ δεν τη δέχθηκε.

Η πρόταση στους δύο ράπερ, έγινε μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή τους στο Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο.

«Λόγω του Super Bowl, με κάλεσαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προϋπολογισμό 9 εκατομμυρίων δολαρίων. Θα έπαιρνα ένα εκατομμύριο και μετά τα άλλα οκτώ εκατομμύρια θα ήταν για εκείνον (τον Έμινεμ)», δήλωσε σε συνέντευξή του, στην εκπομπή Big Boy’s Neighborhood, ο 50 Cent.

«Δεν θα το κάνει» είπαν στον 50 Cent συνεργάτες του Έμινεμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει διευκρινιστεί γιατί ο «Slim Shady» αρνήθηκε την «παχυλή» αμοιβή για μια και μόνο εμφάνισή του στο Μουντιάλ.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το Κατάρ δέχθηκε πλήθος επικρίσεων σχετικά με τη διοργάνωση του Μουντιάλ, λόγω διακρίσεων σε βάρος των γυναικών αλλά και στη σκιά των θανάτων 37 μεταναστών εργαζομένων στην κατασκευή των σταδίων, όπως σχολιάζει ο Guardian.

Φήμες που ήθελαν την Dua Lipa να εμφανίζεται στο Μουντιάλ διαψεύσθηκαν από την ίδια.

«Δεν θα τραγουδήσω και ούτε έχω κάνει συζητήσεις για κάτι τέτοιο. Ανυπομονώ να επισκεφτώ το Κατάρ όταν θα εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα που έδωσε όταν κέρδισε το δικαίωμα να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο», είχε γράψει η δημοφιλής τραγουδίστρια. Η Ανώτατη Επιτροπή Παράδοσης και Κληρονομιάς του Κατάρ, είχε δεσμευθεί στο CNNi, ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 επρόκειτο να είναι «ένα τουρνουά χωρίς αποκλεισμούς, ασφαλές».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου