Saturday, 20 April, 2024

Το… σατανικό σχέδιο της Μέγκαν Μαρκλ για να κατακτήσει το Χόλιγουντ

Μεγάλη θαυμάστρια της Αντζελίνα Τζολί ή Μέγκαν Μαρκλ ή τουλάχιστον ή απλά η χολιγουντιανή ηθοποιός είναι μέρος του… σατανικού σχεδίου της Μαρκλ

για να κατακτήσει το Χόλιγουντ;

Σύμφωνα με τη Mirror, η Μέγκαν Μαρκλ θέλει η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, να γίνει ο μέντοράς της, τώρα που απομακρύνθηκε από τη βασιλική οικογένεια.
Η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι πριν από λίγους μήνες να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σόκαρε όχι μόνο τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τους θαυμαστές τους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μετά από τη μετακόμισή τους στον Καναδά, τώρα λέγεται ότι κατοικούν στην Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο Λος Αντζελες.

Πλέον, μετά το τέλος της πριγκιπικής ζωής, η Μέγκαν Μαρκλ, θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με την ηθοποιία. Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι είναι αφηγήτρια στο ντοκιμαντέρ «Elephant» του Disneynature, ενώ της έχει γίνει και πρόταση να δανείσει τη φωνή της στη δημοφιλή σειρά κινουμένων σχεδίων The Simpsons. Και όσο συνεχίζει τα βήματα της στον χώρο της υποκριτικής, η πρώην πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς Suits, θέλει να πιάσει φιλίες με τη σταρ του Χόλιγουντ και ακτιβίστρια, Αντζελίνα Τζολί, η οποία είναι το πρότυπό της. Και σίγουρα ένα δυνατό χαρτί που θα τη βοηθήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα στο Χόλιγουντ.

«Η Μέγκαν Μαρκλ θαυμάζει εδώ και χρόνια την Αντζελίνα Τζολί»
Σύμφωνα με το περιοδικό New Idea της Αυστραλίας, η Μέγκαν Μαρκλ, θαυμάζει εδώ και καιρό τη 44χρονη βραβευμένη ηθοποιό. «Δεν είναι μυστικό ότι η Μέγκαν επιδιώκει να γίνει σαν την Αντζελίνα εδώ και χρόνια, όπως και ότι αισθάνεται δέος για την πριγκίπισσα Νταϊάνα», δηλώνει πηγή στο δημοσίευμα. «Η Μέγκαν τρέφει μεγάλο σεβασμό για την Αντζελίνα και όλα όσα έχει καταφέρει, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δουλειά της για καλούς σκοπούς και για τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, τα λέει όλα, αλλά η Μέγκαν θαυμάζει το πώς η Αντζελίνα κατάφερε να το ισορροπήσει με μια ακμάζουσα καριέρα στο box office και να μεγαλώσει έξι παιδιά», προσθέτει.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον για να γνωριστούν οι δυο τους, υπάρχει και από την άλλη πλευρά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, και η Αντζελίνα Τζολί, θέλει να αναπτύξει μια σχέση με τη δούκισσα. «Η Άντζι εδώ και πολύ καιρό ήλπιζε να βρει έναν φίλο να κάνει παρέα στο Λος Άντζελες και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή», σχολίασε η πηγή. Η Μέγκαν Μαρκλ και η Αντζελίνα Τζολί, λέγεται ότι έχουν συναντηθεί σε διάφορες περιστάσεις, με τις δυο τους να έχουν μια «πνευματική σύνδεση».

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου