Thursday, 28 March, 2024

“Τρελαμένος” ο πρίγκιπας Κάρολος: Ο Άρτσι τον είπε “παππού”

Βιντεοκλήση με τον πρίγκιπα Χάρι είχε ο πρίγκιπας Κάρολος προκειμένου να ευχηθεί στον γιο του για τα γενέθλιά του

την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο μικρούλης Άρτσι απευθύνθηκε στον πρίγκιπα Κάρολο και τον αποκάλεσε παππού. Πηγή είπε στη Sun, ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας τρελάθηκε με τον εγγονό του, ο οποίος φέρεται να έχει ενθουσιάσει ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια. Όπως είπε η ίδια πηγή “η Μέγκαν έφτιαξε τούρτα και ο Χάρι έσβησε τα κεράκια. Ο Άρτσι τους έκανε να ξεκαρδιστούν όταν έσβησε κι αυτός τα κεράκια μαζί του. Λέγεται ότι ο Χάρι τους είπε ότι του έχουν λείψει πολύ και ότι ήταν μία πολύ όμορφη επικοινωνία.

Πάντως, το τρυφερό χαϊδευτικό του παππού “πα” που χρησιμοποίησε ο Άρτσι, φέρεται να το “έκλεψε” από τον πατέρα του, πρίγκιπα Χάρι που απευθυνόμενος στον πρίγκιπα Κάρολο τον φωνάζει χαϊδευτικά “πα” από το μπαμπά.

Ειδική επί του βασιλικού ρεπορτάζ είπε ότι ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε και με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στα γενέθλιά του παρά τη φήμη για χάσμα μεταξύ τους. Η ανταποκρίτρια των Ανακτόρων Κέιτι Νίκολ είπε ότι η απόσταση μεταξύ τους λειτουργεί ευεργετικά για τη σχέση τους, καθώς τα δύο αδέλφια μιλούν περισσότερο από πριν, από τότε που ο Χάρι μετακόμισε στην Καλιφόρνια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου