Wednesday, 24 April, 2024

Υπόθεση Λιγνάδη: Καταγγελία Κούγια εναντίον της ανακρίτριας για χειραγώγηση μαρτύρων

Αναφορά-καταγγελία για «παράβαση καθήκοντος» σε βάρος της 19ης τακτικής ανακρίτριας για τους χειρισμούς της στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας.
Σύμφωνα με το ίδιο, σε βάρος του εντολέα του έχουν τελεστεί σειρά παράνομων ενεργειών, τις οποίες καλείται να εξετάσει η αρεοπαγίτης επιθεωρήτρια του Πρωτοδικείου της Αθήνας, Ζαμπέτα Στράτα. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι σκοπεύει να στραφεί και με μήνυση κατά όλων των δικαστικών λειτουργών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η δικαστική λειτουργός χειραγωγεί τους μάρτυρες, ότι δεν εγκρίνει τα αιτήματα της υπεράσπισης καθώς και ότι αποδέχεται τις μαρτυρίες αναξιόπιστων ανθρώπων.
«Στόχος είναι η Μενδώνη και το Ελληνικό, δεν ειναι ο Λιγνάδης. Τελευταία τον εμφανίζουν να έχει υλικό πορνογραφίας χωρις να υπάρχει στοιχείο στη δικογραφία. Ήδη έχει καταστραφεί ο άνθρωπος», υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.
Ο Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε ξανά κατά των μαρτύρων και μηνυτών λέγοντας:
«Είναι μία υπόθεση που θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος. Η δικογραφία αποτελείται από ασυνείδητους φερόμενους ως θύματα που αποκαλύπτουν δήθεν στην αλήθεια. Αυτοί που καταγγέλουν το Λιγνάδη έχουν ανεβάσει χυδαίες φωτογραφίες με επιλογες σεξουαλικές που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι μάρτυρες από την ανακρίτρια…».
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη επανέλαβε: «Είναι αθώος άνθρωπος ανεξάρτητα με τις επιλογές του τις σεξουαλικές. Η πράξη που κατηγορείται είναι πολύ σοβαρή. Όμως όταν κατηγορείς κάποιον με αυτό τον τρόπο είναι ποινικό αδίκημα. Και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες είναι και πολλές φορές εξυπηρετούν και σκοπιμότητες πολιτικές και επιχειρηματικές».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου