Tuesday, 23 April, 2024

Χάρι – Μέγκαν: Πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι προκάλεσε “σεισμό” παγκοσμίως με τις αποκαλύψεις
που έκαναν στην Όπρα για τη ζωή τους στο Παλάτι. 1.422.632 τηλεθεατές, στο σύνολο του κοινού, συντονίστηκαν έστω και για 1’ χθες το απόγευμα στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσουν την πολυσυζητημένη συνέντευξη, τα δικαιώματα της οποίας το κανάλι εξασφάλισε αποκλειστικά για την Ελλάδα από το CBS. Η συνέντευξη του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ ήταν πρώτη και υπερίσχυσε του ανταγωνισμού, στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό 18-54, με 3,2 μονάδες διαφορά και ποσοστό τηλεθέασης 17,8%. Τα υψηλότερα ποσοστά καταγράφηκαν στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό η συνέντευξη σημείωσε 34,8%. Οριστικά, όπως φαίνεται κλείνουν την πόρτα πίσω τους ο Χάρι με τη Μέγκαν αποφασισμένοι να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους κάνοντας μια νέα αρχή στις ΗΠΑ και στην Καλιφόρνια. Γιατί η συνέντευξη που έδωσαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ ήταν ένα διαρκές και συνεχόμενο κατηγορώ για τα Ανάκτορα και τη βασιλική οικογένεια με τις αποκαλύψεις να πέφτουν σαν γροθιά στο στομάχι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, δακρυσμένη, σόκαρε αποκαλύπτοντας ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις όταν ήταν έγκυος στον γιο της Άρτσι, λόγω πίεσης που προήλθε από τη βασιλική ζωή και την αντιμετώπιση που είχε από τα βρετανικά ταμπλόιντ. “Απλώς δεν ήθελα να ζήσω πια”, είπε η συναισθηματικά φορτισμένη Μέγκαν η οποία είπε ότι «δεν έβρισκε λύση», δεδομένου του καταιγισμού με αρνητικά δημοσιεύματα και αναφορές σε βάρος της. “Σηκωνόμουν τα βράδια, και σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να καταλάβω πώς όλα αυτά είχαν πάρει τέτοια τροπή”. Περιέγραψε ότι μίλησε στη μητέρα και στους φίλους της, αναφερόμενη στο Παλάτι.

“Μου είπαν Μεγκ, δεν σε προστατεύουν”. Τότε κατάλαβα ότι όλα συνέβαιναν επειδή απλά ανέπνεα” δήλωσε. Στη συνέχεια η Όπρα την ρώτησε αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει κακό στον εαυτό της και αν είχε αυτοκτονικές σκέψεις, με τη Μαρκλ να απαντά “ναι. Αυτό ήταν ξεκάθαρο. Φοβόμουν να το πω στον σύζυγό μου αλλά τελικά το είπα. Ήξερα ότι αν δεν το έλεγα, πως θα το έκανα. Ήταν μια ξεκάθαρη και πολύ πραγματική συνεχόμενη σκέψη. Θυμάμαι πώς με κράτησε στην αγκαλιά του ο Χάρι” συμπλήρωσε.
Οι κατηγορίες περί ρατσισμού

Η Μέγκαν αρνήθηκε να κατονομάσει ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν αυτό που σχολίασε το ενδεχόμενο χρώμα δέρματος του γιου της, υποστηρίζοντας ότι θα ήταν βλαπτικό για το άτομο στην οικογένεια του συζύγου της που τον ανέθρεψε. Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε στη Γουίνφρεϊ ότι το μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν ανήσυχο πως αν ο Άρτσι ήταν “πολύ καστανός”, θα ήταν πρόβλημα. “Αυτό μου το μετέφερε ο Χάρι, αυτές τις συζητήσεις που είχε με την οικογένειά του” επεσήμανε. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντικό θα ήταν για την ίδια ο γιος της να έχει τίτλο πρίγκιπα, εκείνη είπε ότι δεν την ενδιαφέρουν τα μεγαλεία των επίσημων τίτλων: “Αλλά ήταν η ιδέα του γεγονότος ότι ο γιος μας δεν ήταν ασφαλής, και επίσης η ιδέα του πρώτου έγχρωμου μέλους της οικογένειας που δεν θα λάμβανε τίτλο όπως τα άλλα εγγόνια”.

Ο πρίγκιπας Χάρι, που εμφανίστηκε στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης, περιέγραψε τη συζήτηση ως “παράξενη” λέγοντας ότι τον σόκαρε. Αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερα: “Είναι η συζήτηση που δεν θα μοιραστώ ποτέ”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου