Friday, 29 March, 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Η έκπληξη του Τανιμανίδη για την ημέρα των ερωτευμένων

Χριστίνα Μπόμπα: Ο Σάκης Τανιμανίδης της ετοίμασε την ωραιότερη έκπληξη για την ημέρα των ερωτευμένωνΗμέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και ο Σάκης Τανιμανίδης φρόντισε να ετοιμάσει μια υπέροχη και… πρωτότυπη έκπληξη στην σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.
Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο in love ζευγάρια και δεν σταματούν να γιορτάζουν την αγάπη τους κάθε ημέρα! Ωστόσο, σήμερα ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε να δείξει την αγάπη του στην όμορφη επιχειρηματία με τον πιο γλυκό τρόπο! Όπως θα δεις στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης έπιασε στον ύπνο την γυναίκα της ζωής του, καθώς αποφάσισε να την ξυπνήσει λιγάκι απότομα, όμως πολύ τρυφερά!

Ο ίδιος πήγε στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν εκείνη και με ένα τριαντάφυλλο έσκασε το μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς που κρατούσε λέγοντας: «Happy Valentine’s day». Λίγο αργότερα και ενώ οι δυο τους βρίσκονται στη δουλειά, ο παρουσιαστής αποφάσισε να τρομάξει ακόμα μια φορά την Χριστίνα Μπόμπα χρησιμοποιώντας ξανά τη μέθοδο του μπαλονιού και τρομάζοντας πολύ την καλή του. Βέβαια, ο Σάκης Τανιμανίδης δεν σταμάτησε εκεί τις εκπλήξεις, αφού το καλύτερο το κράταγε για το τέλος… Κρατώντας ένα party popper πήγε πίσω από την Χριστίνα Μπόμπα και το άνοιξε τρομάζοντάς της ξανά. Ο χώρος γέμισε με μικρές κόκκινες καρδιές και εκείνη έπεσε στην αγκαλιά του.

«HAPPY VALENTINE’S DAY!!! Καλά τα «…εγώ την αγαπάω κάθε μέρα, δεν περίμενα του Αγ. Βαλεντίνου» και τα σχετικά, αλλά τι σε χάλασε να την κάνεις ΚΑΙ σήμερα λίγο πιο χαρούμενη? Τώρα αν μπορείς να το κάνεις έτσι που θα πέσει και λίγο γέλιο μαζί…ακόμα καλύτερα!», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

tlife

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου