Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Όσκαρ: Το φόρεμα που αναδείχθηκε το καλύτερο όλων των εποχών στο κόκκινο χαλί

Η φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ απέχει μόλις λίγες ώρες και όλοι αναμένουν να δουν τι θα φορέσουν οι διάσημες σταρ στο κόκκινο χαλί.

Το απόλυτο φαβορί μπορεί να είναι ο Joaquin Phoenix με την ταινία «Joker», αλλά αυτές που κλέβουν τις εντυπώσεις είναι οι γυναίκες ηθοποιοί με τις λαμπερές και πανάκριβες τουαλέτες. Φυσικά, κάθε χρόνο στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ υπάρχουν και κακόγουστες ή κιτς εμφανίσεις, αλλά, ως επί το πλείστον, οι σταρ εντυπωσιάζουν με τις τουαλέτες τους. Η βρετανική ιστοσελίδα onBuy.com, για να γιορτάσει τη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, αποκάλυψε ποιο φόρεμα και ποιας ηθοποιού ήταν το καλύτερο όλων των εποχών και τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν. Η διεξαγωγή της δημοσκόπησης έγινε στο διαδίκτυο, και κατέταξε τα 10 κορυφαία λουκ διάσημων κυριών του Χόλιγουντ- από την Γκουίνεθ Πάλτροου, την Μίλα Κούνις, την Νικόλ Κίντμαν και την Σαρλίζ Θερόν.

Το σατέν φόρεμα της Αντζελίνας Τζολί ψηφίστηκε ως το καλύτερο όλων των εποχών στα Όσκαρ
Στην πρώτη θέση, βρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί (με ποσοστό 16%) με το σατέν φόρεμα του σχεδιαστή Marc Bouwer, που φορούσε στα Όσκαρ του 2004.

Τότε, η Αντζελίνα Τζολί είχε εμφανιστεί στα Όσκαρ με ένα λουκ που θύμιζε πολύ Μέριλιν Μονρόε. Συγκεκριμένα, επρόκειτο για ένα κρεμ, σατέν μακρύ φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ που θύμιζε πολύ αρχαία Ελληνίδα θεά κλέβοντας τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί. Ολοκληρώνοντας το λουκ, η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια ενώ είχε πιασμένα τα μισά μαλλιά της σε κότσο.

Κέιτ Χάντσον και Κίρα Νάιτλι με αξέχαστες εμφανίσεις
Στη δεύτερη θέση, συγκεντρώνοντας το 14% των ψήφων βρέθηκε το φόρεμα της Κέιτ Χάντσον από τα Όσκαρ του 2003, το οποίο ήταν Versace Atelier. Απόλυτα εντυπωσιακό, αυτό το φόρεμα με δαντέλα σε σαμπανί χρώμα, με ουρά, ήταν σαν να είχε ραφτεί ειδικά για την Κέιτ Χάντσον. Ερωτηθήσα για το φόρεμα, η σχεδιάστρια Donatella Versace, είπε: «Λατρεύω την Κέιτ, είναι ένα πραγματικό κορίτσι της Versace. Ξέρει τι δείχνει υπέροχο επάνω της. Κάθε κομμάτι δαντέλας έχει ραφτεί στο χέρι. Ενώ από την πρώτη πρόβα, το φόρεμα έδειξε ότι ανήκε μόνο σε αυτήν».

Στην τρίτη θέση βρέθηκε, με ποσοστό 12%, το Valentino φόρεμα της Κίρα Νάιτλι, από την τελετή απονομής των Όσκαρ του 2015. Η έγκυος, τότε, ηθοποιός έδειχνε σαν να περπατά στα σύννεφα.Η κρεμ τουαλέτα της ήταν κεντημένη με ρομαντικά φλοράλ σχέδια και γαλλικές φράσεις ενώ το λουκ ολοκλήρωσε με μια ταιριαστή στέκα με λουλούδια.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου