Friday, 19 April, 2024

Άγριες Μέλισσες: Αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε

Τίτλους τέλους ρίχνει για φέτος η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” την επόμενη εβδομάδα
και οι εξελίξεις προβλέπεται να είναι καταιγιστικές.

Στο φως βγαίνουν τα θανάσιμα μυστικά που κρύβονται στο Διαφάνι φέρνοντας όλους τους εμπλεκόμενους στα όριά τους. Η Μυρσίνη μαθαίνει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε και από τις τρεις αδελφές Σταμίρη και καταρρέει. Ωστόσο, καταστρώνει το σχέδιο της για να πάρει εκδίκηση. Ο δούκας επιστρέφει με περιοριστικούς όρους στο σπίτι μετά την περιπέτεια υγείας του μέχρι να δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη, η Μυρσίνη δεν ξέρει αν πρέπει να του αποκαλύψει τα όσα έμαθε ή όχι. Τελικά, η Μυρσίνη ενημερώνει τον Δούκα με κάθε λεπτομέρεια για το φονικό του πρωτότοκου γιου τους και εκείνος θολώνει από μίσος για τις τρεις αδελφές.
Ο Κωνσταντίνος και ο Νικηφόρος μαθαίνουν πως οι γονείς τους ξέρουν την αλήθεια και σπεύδουν να προετοιμάσουν τις αδελφές Σταμίρη. Η Ασημίνα στέλνει τον μικρό Σέργιο για λίγες ημέρες στη Λάρισα ώστε να είναι ασφαλής. Η Μυρσίνη ετοιμάζει για εκείνη την πιο σκληρή επίθεση. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω μαζί με τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη είναι κλεισμένοι στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.

Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη βάζει φωτιά. Θέλει να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές. Κανείς από τους ήρωες δεν πεθαίνει από αυτήν τη φωτιά. Ωστόσο, το φετινό φινάλε της τηλεοπτικής σειράς θα έχει δύο νεκρούς. Ο Μιλτιάδης και η Ανέτ πεθαίνουν χωρίς ακόμη να έχει αποκαλυφθεί με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό.

ON time

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου