Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Μάθε πρώτος το αδίστακτο σχέδιο της Μυρσίνης για το μωρό της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Μάθε πρώτος το αδίστακτο σχέδιο της Μυρσίνης για το μωρό της ΔρόσωςΚαταιγιστικές οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες! Η εγκυμοσύνη της Δρόσως θα φέρει στις οικογένειες Σταμίρη και Σεβαστού ανατροπές!

Η Μυρσίνη με χαρά μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν θα φύγουν για το Παρίσι χωρίς να γνωρίζει όμως ακόμη τον πραγματικό λόγο που τους κρατάει στο Διαφάνι. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και να κρύβει από την Ασημίνα την αλήθεια. Νιώθει πως έτσι την κοροϊδεύει περισσότερο και της ζητάει να μιλήσουν. Ο Νικηφόρος βρίσκει το θάρρος και της εξομολογείται πως έκανε έρωτα με τη Δρόσω και πως το παιδί που περιμένει η κοπέλα είναι δικό του.

Η Ασημίνα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και καταρρέει, ακούγοντας πως οι άνθρωποι που αγαπά περισσότερο στη ζωή της την πρόδωσαν με τον χειρότερο τρόπο, τη στιγμή μάλιστα που εκείνη έμαθε ότι η ίδια ίσως δεν γίνει ποτέ μάνα. Η Ασημίνα, τότε, παίρνει τη μεγάλη απόφαση και φεύγει από το σπίτι των Σεβαστών βρίσκοντας καταφύγιο στην Ουρανία, αφού ούτε στο πατρικό της θέλει να πάει σύμφωνα με το MYtv και τη Σοφία Τσίρκα.

Ποιο είναι το αδίστακτο σχέδιο της Μυρσίνης για το μωρό της Δρόσως στις Άγριες Μέλισσες;

gossip-tv

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου