Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Άγριο διαδικτυακό «πέσιμο» στην Τζένη Μελιτά που παράτησε το κοριτσάκι στο «Best Friend’s Fear»

Η Τζένη Μελιτά εγκατέλειψε ανήλικο κορίτσι κατά τη διάρκεια της εφιαλτικής φάρσας που της έστησε ο Σάββας Πούμπουρας στην εκπομπή του «Best Friend’s Fear»

στον ΑΝΤ1, και έφαγε άγριο «κράξιμο».
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βίωσε στιγμές βγαλμένες από μεταφυσικό θρίλερ και -όπως ήταν φυσικό- το έβαλε στα πόδια για να γλιτώσει. Όμως, η απόφασή της να αφήσει πίσω της, στο έλεος του «κακού», μια πιτσιρίκα, η οποία ήταν μέρος της φάρσας, δεν έτυχε της θερμότερης ανταπόκρισης στα social media.
Η φάρσα με πρωταγωνίστρια την Τζένη στήθηκε σε ένα άγνωστο για την ίδια σπίτι, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Λόγω μιας συγκυρίας, όμως, η ίδια χρειάστηκε να μείνει μόνη της στον χώρο με το ανήλικο κορίτσι της οικογένειας. Και ενώ ήταν χαλαρή στην αρχή, μόλις άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα τρομακτικά γεγονότα έβγαλε το κινητό της κι έφυγε τρέχοντας.
Δεν την κράτησαν πίσω ούτε οι εκκλήσεις της μικρής! Θέλοντας να κερδίσει χρόνο της απάντησε πως θα επέστρεφε κι έγινε… Λούης!
Μετά την προβολή του επεισοδίου, τα σχόλια σε twitter και facebook υπήρξαν άκρως επιθετικά. «Είπε σε ένα παιδάκι που φοβόταν ότι θα κλείσει το τηλέφωνο και θα πάει αμέσως, και το εγκατέλειψε αβοήθητο»; έγραψες ένας. «Αυτή η Μελιτά πρέπει πραγματικά να είναι ο ορισμός του παρτάκια/εγωιστή ανθρώπου, που νοιάζεται μόνο για το συμφέρον του» σχολίασε άλλος.
«Ένα έχω να πω… Το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας, που βγήκε στο μεροκάματο (στην πρώτη φάρσα με το φάντασμα), έκατσε μαζί με το κοριτσάκι και το κράταγε αγκαλιά για να μη φοβάται… Σε αντίθετη περίπτωση, η ντίβα Μελιτά το παράτησε με το καλημέρα!» παρατήρησε ένας τρίτος.


Τα… μπάλωσε ο Σάββας Πούμπουρας
Ο οικοδεσπότης της πολυσυζητημένης εκπομπής «Best Friend’s Fear» Σάββας Πούμπουρας, θέλοντας να υπερασπιστεί το πρότζεκτ με τις φάρσες, αλλά και το πρόσφατο «θύμα» του Τζένη Μελιτά, πήρε θέση για το γεγονός μέσα από τα προσωπικά του social media. «Επειδή ακούγαμε τις κλήσεις της Τζένης Μελιτά, έφυγε από το σπίτι όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας του παιδιού ήταν σχεδόν δύο λεπτά από το σπίτι.
Ποτέ μην κρίνετε κάποιον, χωρίς να γνωρίζετε ολόκληρη την ιστορία. Δεν θα έχετε ποτέ όλη την εικόνα και σας καταλαβαίνω. Καλό θα είναι να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για έναν εξαιρετικό και γλυκύτατο άνθρωπο. Μπορείτε να με πείτε σκληρό στις φάρσες. Πιο σκληρό όμως θεωρώ το ψυχολογικό bullying που δέχεται ένας άνθρωπος που βρέθηκε σε μια θέση, που δεν έχετε ιδέα τι πέρασε. Να σκέφτεστε με αγάπη και κατανόηση» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου