Thursday, 28 March, 2024

Ανέβηκε στο φτερό του αεροπλάνου την ώρα που ετοιμαζόταν για απογείωση

Ένας άνδρας τέθηκε υπό κράτηση αφού ανέβηκε στην πτέρυγα ενός αεροσκάφους της Alaska Airlines στο αεροδρόμιο του Λας Βέγκας το Σάββατο

δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.
Η πτήση 1367 από το Λας Βέγκας προς το Πόρτλαντ ετοιμαζόταν για απογείωση από το Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran, όταν ο πιλότος παρατήρησε ένα άτομο που ερχόταν προς το αεροσκάφος και ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου, ανέφερε η Alaska Airlines σε δήλωσή του.
Το τμήμα μητροπολιτικής αστυνομίας του Λας Βέγκας και αξιωματούχοι του αεροδρομίου έθεσαν τον άνδρα υπό κράτηση, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου, Joe Rajchel, στο CNNi.
Ο άντρας πήδηξε ένα περιμετρικό φράχτη και έγινε αντιληπτός από το προσωπικό του αεροδρομίου περίπου στις 1:40 μ.μ. PST, σύμφωνα με τον Rajchel.
Το βίντεο που τραβήχτηκε από έναν επιβάτη δείχνει ότι ο άντρας κάθεται και περπατά στην άτρακτο. Στη συνέχεια αφαιρεί τις κάλτσες και τα παπούτσια του πριν προσπαθήσει να ανέβει στο φτερό του Boeing 737, το αναποδογυρισμένο άκρο της πτέρυγας του αεροπλάνου.
Καθώς οι αστυνομικοί πλησιάζουν τον άντρα, γλιστρά από το φτερό και πέφτει κάτω από την άσφαλτο.
Οι αξιωματικοί έθεσαν τον άντρα υπό κράτηση και μεταφέρθηκε προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε ο Rajchel.
Το αεροπλάνο επέστρεψε στην πύλη για πλήρη επιθεώρηση μετά το συμβάν, ανέφερε η δήλωση της Alaska Airlines.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Alaska Airlines, η πτήση είχε προγραμματιστεί να αναχωρήσει στις 12:30, αλλά η καθυστέρηση οδήγησε στην αναχώρησή της στις 4:48μ.μ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου