Thursday, 28 March, 2024

Βικτόρια Οντίντκοβα: Η Ρωσίδα που έκανε τον Χάμιλτον να τρέχει και εκτός πίστας!

Το επίμονο φλερτ του Λιούις Χάμιλτον στην 26χρονη καλλονή, με την οποία προσπάθησε να ξεχάσει την Νικόλ Σέρζινγκερ

αλλά μάταια, αφού τελικά έμειναν φίλοι.
Ο Λιούις Χάμιλτον φέρεται να φλέρταρε επίμονα τη Βικτόρια Οντίντκοβα, η οποία μίλησε για τους “διαφορετικούς τύπους σχέσεων” που είχαν οι δυο τους, με τον πιλότο της Formula 1 να μάχεται για να κλέψει την καρδιά της και να ξεχάσει αυτή της Νικόλ Σέρζινγκερ, αλλά ανεπιτυχώς.


Όπως είπε η 26χρονη Ρωσίδα στο “RT”: “Είχαμε διαφορετικούς τύπους σχέσεων. Σε μια περίοδο ήταν ρομαντική η σχέση μας, με φλέρταρε. Αλλά μετά εξελίχθηκε σε φιλία. Ζω στη Ρωσία, ζει στο εξωτερικό. Απλώς γίναμε φίλοι που τυχαίνει να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλον και ευχές στις γιορτές”, δήλωσε η Βικτόρια, που αναφέρθηκε και στη συνάντησή τους, αποκαλώντας και πάλι φίλο τον Χάμιλτον (άουτς): “Ήταν μετά τη Νικόλ Σέρζινγκερ. Συναντηθήκαμε στη Βαρκελώνη πριν από τρία-τέσσερα χρόνια. Έχουμε μια ωραία σχέση από τότε, είναι φίλος μου Δεν έχουμε καμία ρομαντική σχέση, Μπορεί να τηλεφωνήσουμε ο ένας στον άλλον και να ρωτήσουμε πώς τα πας; Ας πιούμε έναν καφέ κάποια στιγμή. Αυτό!”
Το μοντέλο φαίνεται ότι έχει απασχολήσει και άλλους celebrities από τον χώρο του αθλητισμού, μεταξύ αυτών και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
*φωτογραφίες από friendzone

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου