Thursday, 28 March, 2024

Για μια θέση στο Next top Model 7.000 κορίτσια!

To GNTM επιστρέφει το Φθινόπωρο, όμως κριτές και παίκτριες έχουν ήδη προχωρήσει στην επιλογή των μοντέλων εκείνων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Next Top Model.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, τα γυρίσματα των audition έχουν ήδη ολοκληρωθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να υποδέχεται χιλιάδες κορίτσια που θέλουν να βρεθούν στο σπίτι του GNTM.

Η επιτυχία που είχε το πρώτο GNTM, στο οποίο αναδείχτηκε νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν, έφερε χιλιάδες επίδοξα μοντέλα στην πόρτα του ριάλιτι μόδας. Σύμφωνα με το κανάλι, 7.000 δήλωσαν συμμετοχή.

Από αυτές, μετά από τη διαδικασία του pre-casting, oι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Aγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, είδαν 400 μοντέλα. Το υψηλό επίπεδο των υποψηφίων GNTM αποτέλεσε πραγματικά έναν «γλυκό πονοκέφαλο» για τους τέσσερις κριτές και δυσκόλεψε τις αποφάσεις τους. 70 υποψήφιες πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση των bootcamps, που πραγματοποιήθηκαν σε υπέροχους, εξωτερικούς χώρους, με καλοκαιρινή διάθεση και άποψη. Δίπλα στα κορίτσια, για να τα ενθαρρύνει, θα βρεθεί σύντομα η μέντοράς τους, Έλενα Χριστοπούλου.

Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, έλαβαν τις θέσεις τους και αναζητούν το επόμενο Greece’s Next Top Model, που εκτός από τον τίτλο θα κατακτήσει ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου